Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesinin ardından ailesine yönelik açılan soruşturma kapsamında tutuklu bulunan bazı aile üyeleri yargı sürecine tabii tutuluyor. Olayda, Narin’in annesi Y. Güran, ağabeyi E. Güran ve amcası S. Güran tutuklanmış, ancak ağabeylerinden Baran Güran serbest kalmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Baran Güran, sosyal medya hesabından annesi, tutuklu kardeşi E. ve hayatını kaybeden kız kardeşi Narin ile ilgili paylaşımlar yaparak olayla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ancak paylaşımlarını yaklaşık 45 dakika sonra sildi.

3 Paylaşım Yaptı: 45 DK Sonra Sildi

Baran Güran, tutuklu annesi Y. Güran, kardeşi E. Güran ve Narin'in yer aldığı 3 ayrı paylaşımı 45 dakika sonra sildi.

 

Güran, ilk paylaşımında annesini özlediğini belirterek, "Bırak onlar ne diyorsa söylesinler, canım annem senin evladını kimse yıkamaz, çok özledim. Dünyaya yeniden gelsem yine senin evladın olmak isterdim. Canım annem" ifadelerini kullandı.

İkinci paylaşımında, hakkında müebbet hapis cezası istenen 15 yaşındaki kardeşi E. Güran'ın fotoğrafını paylaşan Baran Güran, "Sana iftira atanlar utansın aslanım. Senin başın hep böyle dik olacak." diye yazdı.

TUSAŞ saldırısı ile ilgili Bakanlıktan açıklama TUSAŞ saldırısı ile ilgili Bakanlıktan açıklama

Son paylaşımında ise katledilen küçük kardeşi Narin ile fotoğrafına not yazan Bakan Güran, "Saçının teline zarar gelse dünyayı yıkacak annesine, abilerine 'katil' dediniz. Ben sizleri Allah'a havale ediyorum." dedi.

 

Baran Güran, "Kim olursa olsun sorumlular cezalandırılsın" diyerek vekaletini Diyarbakır Barosu'na vermiş, ancak vekaletini geri çekerek tepki toplamıştı.

 

Kaynak: Haber Merkezi