Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan ve 8 Eylül 2024 tarihinde Eğartutmaz Deresi'nde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın mezarı, özellikle çocuk arkadaşları ve diğer vatandaşlar tarafından ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, mezara kitap, oyuncak ve çiçekler bırakıyor ve dua ediyor.

Narin’in Mezarını Ziyaret Ediyorlar

Kızı ve eşi ile Mardin'in Nusaybin ilçesinden Narin’in mezarını ziyarete gelen Şehmus Meşe, ufacık kız için ne diyeceklerini bilemediklerini dile getirerek, “En ağır cezaların verilmesini istiyoruz. İnşallah bir daha bu tür olaylar olmaz. Hepimiz çocuk sahibiyiz. Bu kızdan ne istediler, bu kızın ne suçu var. Allah, hakkını bırakmasın, en ağır şekilde ceza almalarını istiyoruz” dedi.

Mardin’de düğüne katılan CHP lideri Özel halay çekti Mardin’de düğüne katılan CHP lideri Özel halay çekti

Şindar Meşe ise Narin için geldiklerini, ziyaret etmek istediklerini söyledi. Meşe, “Allah, hiç kimseyi evladıyla sınamasın, evlat acısı çok zor. Türkiye'de artık çocuk istismarı, çocuk katilleri ceza alsın. Çünkü bir değil, iki değil, kaç çocuk bu şekilde katlediliyor. Narin kızımızı üzüldük, bu bir vahşet” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: İHA