Şehzadelerli kadınlar ‘Matine’de eğlendi! Şehzadelerli kadınlar ‘Matine’de eğlendi!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Neler Oluyor Hayatta programında büyük bir değişiklik yaşandı. Programın uzun süredir sunuculuğunu üstlenen Nur Tuğba Namlı, artık ekranlarda yer almıyor.

Programın izleyicileri, Nur Tuğba Namlı'nın yerine Ferda Yıldırım'ın geldiğini görünce, "Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba neden yok, ayrıldı mı? Ferda Yıldırım kimdir?" sorularını sormaya başladı.

 

Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Neden Yok?

Neler Oluyor Hayatta (1)

Nur Tuğba Namlı, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldığını duyurdu. Nur Tuğba Namlı, yaptığı paylaşımda 7 yıldır süren Kanal D kariyerine son verdiğini belirtti ve bu kararıyla programa veda etti.

Nur Tuğba Namlı, yaptığı bir paylaşımla programa veda ettiğini duyurdu. Namlı, "4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor." ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Uzun yıllardır ekranlarda izleyiciyle buluşan Namlı, bu ayrılıkla izleyicilerine veda etmiş oldu.

Nur Tuğba Namlı Kimdir?

Neler Oluyor Hayatta programının yeni sunucusu Nur Tuğba Namlı, 1983 yılında Mersin'de doğmuş bir televizyon sunucusudur. Balıkesir Üniversitesi'nden mezun olan Namlı, evli ve iki çocuk annesidir. Medya kariyerine Var Mısın Yok Musun yarışmasında tanındıktan sonra başlamış, Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri almıştır. SKY Türk, NTV, TV8 gibi kanallarda çalışmış, son olarak Kanal D’de Neler Oluyor Hayatta programını sunmuştur.

Yeni Sunucu Ferda Yıldırım Kimdir?

Nur Tuğba Namlı'nın yerine programa dahil olan Ferda Yıldırım, tecrübeli bir televizyoncu olarak biliniyor. 28 Nisan 1977'de Ankara'da doğan Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu ve medya kariyerine Kanal D'de başladı. Habertürk, Cine5 ve Beyaz TV gibi kanallarda ana haber bültenlerini sundu. Yıldırım, Beyaz TV'de sunduğu Her Açıdan programıyla "Yılın Güncel Programı Medya Oskarı" ödülüne layık görüldü.

Ferda Yıldırım'ın Neler Oluyor Hayatta programındaki performansı merakla bekleniyor. İzleyiciler, yeni dönemde programa nasıl bir katkı sağlayacağını yakından takip edecek. 

Kaynak: Haber Merkezi