Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Kübra dizisi ilk sezonuyla adından bir hayli söz ettirmişti. Netflix’in popüler yerli yapımlarından biri olan Kübra 2. sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Netflix Kübra 2. sezon ne zaman yayınlanacak yanıtladık. İşte Netflix Kübra yayın tarihi ve yeni sezonda olacaklara dair merak edilenler…

Netflix Kübra 2. Sezon Ne Zaman?

Netflix Kübra dizisi 18 Ocak 2024 tarihinde ilk sezonuyla izleyiciyle buluşmuştu. 8 bölümlük sezonun ardından dizi severler arasında popüler olan dizi oldukça beğenilmişti. İkinci sezonu da heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi açıklandı.

Netflix Kübra 2. sezon yayın tarihi aşağıdaki gibidir:

  • Netflix Kübra 6 Haziran 2024 tarihinde 2. sezonuyla ekranlara gelecek.

Netflix Kubra 2 Sezon Ne Zaman 1

Netflix Kübra Yeni Sezonda Neler Olacak?

Netflix Kübra 2. sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanında yeni sezonda neler olacağı konusunda yoğun bir merak söz konusu.

Netflix’in yayınladığı açıklamaya göre Kübra dizisinin 2. sezonunda yaşanacaklar şu şekildedir:

“Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan'ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini 'Semavi' yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir. Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?”

Kübra Dizisi Konusu Nedir?

Netflix Kübra dizisi sıra dışı konusu itibarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kübra dizisi konusu şu şekildedir:

Çağatay Ulusoy, İstanbul’un gözlerden uzak mahallelerinden birinde yaşayan Gökhan adlı genç bir adama hayat veriyor. Sevdiği kadınla evlenmek için hayatını düzene sokmak isteyen Gökhan’ın hayatı telefonuna gelen bir mesajla değişiyor.

Kübra adlı bir hesaptan gelen gizemli mesajda hiç kimsenin bilmediği bazı bilgiler yer alıyor. Bu mesajlara cevap veren Gökhan kendisinin seçilmiş kişi olduğuna inanmaya başlıyor ve olaylar gelişiyor.

Netflix Kubra 2 Sezon Ne Zaman 8

Netflix Kübra Uyarlama Mı? Hangi Kitaptan?

Netflix Kübra dizisi Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanıyor. Kübra dizisinin senaristliğini Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı üstleniyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise “Taylan Biraderler” olarak da bilinen Yağmur Taylan ve Durul Taylan oturuyor.

Netflix Kubra 2 Sezon Ne Zaman 5

Kübra Dizisi Oyuncuları

Netflix Kübra dizisinin başrolünde Türkiye’nin en ünlü isimlerinden Çağatay Ulusoy yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi usta isimler de bulunuyor.

Netflix Kübra 2. sezon oyuncuları aşağıdaki gibidir:

Manisa’da sıra dışı kahvehane… Galatasaray’ı eleştirmek, Fenerbahçe forması giymek yasak! Manisa’da sıra dışı kahvehane… Galatasaray’ı eleştirmek, Fenerbahçe forması giymek yasak!
  • Çağatay Ulusoy (Gökhan Şahinoğlu)
  • Aslıhan Malbora (Merve)
  • Ahsen Eroğlu (Gülcan)
  • Nazan Kesal (Dilek)
  • Cihan Talay (Salih)
  • Aytek Şayan (Serhat)
  • Ahmet Mümtaz Taylan (Kara)
  • Meriç Rakalar
  • Deniz Işın
  • Onur Ünsal
  • Mehmet Çağrı Çıtanak

Netflix Kubra 2 Sezon Ne Zaman 4

Kübra Dizisi Nerede Çekiliyor?

Netflix Kübra 2. sezon ne zaman yanıtladıktan sonra dizinin çekim yerlerine de bir göz atalım… Kübra dizisinin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştiriliyor. Bu semtler arasında Beyoğlu, Karaköy, Taksim, Balat, Üsküdar, Kadıköy ve Sarıyer yer alıyor.

Kübra Nereden İzlenir? Kaç Bölüm?

Netflix’in yerli yapımlarından biri olan Kübra Netflix platformunda izlenebiliyor. İlk sezonu 8 bölüm süren dizinin ikinci sezonunun da aynı bölüm sayısına sahip olacağı tahmin ediliyor.

Muhabir: Özkan Çelik