Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ Koç, Koç Şirketler Grubu iş dünyası ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıklıkla söz ettiriyor. Türk cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan Nevbahar Demirağ kimdir merak ediliyor. Ali Koç’un eşi Nevbahar Demirağ Koç’un hayatı hakkında bilgileri derledik…

Nevbahar Demirağ Koç Kimdir?

Nevbahar Demirağ Koç, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yeni dönem adaylarından Ali Koç’un eşidir. Rahmi Koç ve Çiğdem (Koç) Simavi’nin üçüncü gelinidir.

Nevbahar Demirağ Koç hayatı ve kariyeriyle de ön plandadır. Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaktadır. 2017 yılında Boğaziçi’ndeki yalıların tanıtıldığı, İrem Kınay’la birlikte yazdığı Bosphorus Private adlı bir kitap yayınlamıştır.

Nevbahar Demirağ Koç’un Instagram ve benzeri sosyal medya uygulamalarını kullanmadığı bilinmektedir.

Nevbahar Demirag Kimdir 4

Nevbahar Koç Kaç Yaşında? Nereli?

Nevbahar Demirağ Koç 10 Mart 1972 tarihinde dünyaya gelmiş olup, günümüzde 52 yaşındadır. İstanbul’da doğan Nevbahar Demirağ aslen Sivaslıdır.

Nevbahar Demirağ Eğitimi

Nevbahar Demirağ kimdir sorusuna dair en merak edilenlerden biri ünlü ismin eğitimidir. Nevbahar Demirağ Koç ilköğretim hayatını Amerika Birleşik Devletleri’nde, ortaöğretim hayatını ise Türkiye’de tamamlamıştır. Peki, Nevbahar Demirağ hangi üniversite mezunu?

Nevbahar Demirağ Koç 1996 yılında Los Angeles’taki Loyola Marymount Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünden mezun olmuştur. Nevbahar Demirağ Koç’un resim tutkunu olduğu ve birçok tablosu olduğu bilinmektedir.

Nevbahar Demirag Kimdir 7

Nevbahar Demirağ Babası Kimdir?

Nevbahar Demirağ ailesi de sıkça araştırılmaktadır. Nevbahar Demirağ’ın babası Yeşilçam’ın emektar yönetmenlerinden Ömer Turgut Demirağ’dır. Amerika’da sinema eğitimi alan Turgut Demirağ Türkiye’de bir yapım şirketi kurup önemli işlere imza atmıştır.

1921 doğumlu Turgut Demirağ 1987 yılında vefat etmiştir. Nevbahar Demirağ, Turgut Demirağ’ın ikinci evliliğinden dünyaya gelmiştir. Turgut Demirağ’ın Nevbahar Demirağ dışında Melike ve Muhteşem adında iki çocuğu daha vardır.

Bakan Uraloğlu Manisa'da nikaha katıldı Bakan Uraloğlu Manisa'da nikaha katıldı

Nevbahar Demirağ Annesi Kimdir?

Nevbahar Demirağ’ın annesi ise eski manken Afet Tuğbay’dır. Afet Tuğbay 1970 yılının Türkiye Güzellik Kraliçesi’dir. Afet Tuğbay sonrasında gazeteci Ercüment Karacan’la evlenmiştir.

Afet Tuğbay cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Tuğbay’ın kardeşidir. Nevbahar Demirağ’ın teyzesi Ahu Tuğbay aynı zamanda Türk sinema oyuncusudur.

Nevbahar Demirağ Melike Demirağ Kardeş Mi?

Nevbahar Demirağ’ın kardeşi Melike Demirağ Türk şarkıcı ve oyuncudur. 1956 yılında dünyaya gelen Melike Demirağ babasının izinden giderek çok sayıda Türk filminde rol almıştır.

Nevbahar Demirag Kimdir 2

Ali Koç ve Nevbahar Demirağ Koç Nasıl Tanıştı?

Ali Koç ve Nevbahar Demirağ’ın Amerika’da tanıştıkları bilinmektedir. Çiftin tanışıklığı Nevbahar Demirağ’ın Rice Üniversitesi’nde Ekonomi ve İş İdaresi eğitimi aldığı döneme dayanmaktadır.

Ali Koç ve Nevbahar Demirağ Koç 2005 yılında kameralardan uzak bir düğünle evlenmiştir.

Nevbahar Demirag Kimdir 6

Ali Koç ve Nevbahar Demirağ’ın Çocukları

Ali Koç ve Nevbahar Koç çiftinin iki çocuğu bulunmaktadır. 2006 yılında kızları Leyla Sadberk Koç, 2008 yılında ise oğulları Kerim Rahmi Koç dünyaya gelmiştir. Leyla Sadberk ve Kerim Rahmi Koç eğitimlerini Koç Okulu’nda sürdürmektedir.

Nevbahar Demirağ Tarkan’ın Eski Sevgilisi Mi?

Nevbahar Demirağ kimdir yanıtladıktan sonra ünlü ismin magazin haberlerine değinelim. 90’lı yılların sonunda Nevbahar Demirağ Tarkan aşkı Türk magazinine bomba gibi düşmüştü. Yaklaşık bir yıl birlikte olan çiftin o dönem Amerika’da olduğu bilinmekteydi. Nevbahar Demirağ ve Tarkan’ın sık görüşemedikleri için ilişkilerini noktaladığı ve arkadaş kaldığı açıklanmıştı.

Muhabir: Özkan Çelik