Dilan Polat ve Engin Polat çifti son yılların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Hem magazin hem yerel haberlerin gündeminden düşmeyen çiftin çocukları da merak ediliyor. Polat çiftinin çocukları sosyal medyada da birçok kişi tarafından tanınıyor. Dilan Polat’ın kızı Nilda Polat kimdir yanıtladık!

Nilda Polat Kimdir?

Nilda Polat, attığı her adımla gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın kızıdır. Annesi gibi sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nilda Polat, küçük yaşta sosyal medyaya adım atmıştır. Nilda Polat’ın, TikTok ve Instagram adlı uygulamalarda milyonlarca takipçisi bulunmaktadır.

Ancak tüm sosyal mecraları aktif bir şekilde kullanan Nilda Polat Instagram ve Tiktok kullanmayı, ailesi hakkında çıkan haberler sebebiyle bırakmıştır.

Bir dönem sosyal medyada Nilda Polat evlatlık mı söylentileri yayılmıştı. Ancak bu söylentilerin gerçeği yansıtmadığı bilinmektedir.

Müge Anlı'da İtiraf! Oğlu Ağzından Kaçırdı, Yayın Sonrası Ortadan Kayboldu Müge Anlı'da İtiraf! Oğlu Ağzından Kaçırdı, Yayın Sonrası Ortadan Kayboldu

Nilda Polat Kimdir 2-1

Nilda Polat Kaç Yaşında? Kaçıncı Sınıfa Gidiyor?

Nilda Polat kimdir sorusunun yanında yaşı da merak konusu. Nilda Polat 2011 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 13 yaşındadır.

Nilda Polat’ın babası Engin Polat’ın aslen Ankaralı olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla Nilda Polat, kökeni gereğince Ankaralıdır.

Nilda Polat hakkında değineceğimiz bir diğer konu ise eğitim hayatıdır. Nilda Polat hangi okula gidiyor sorusu oldukça merak konusudur. Ancak Nilda Polat’ın eğitim gördüğü okul ile ilgili herhangi bir bilgi yer almamaktadır. Yalnızca Nilda Polat’ın yedinci (orta iki) sınıfa gittiği bilinmektedir.

Nilda Polat Kimdir 3

Nilda Polat’ın Ailesi

Nilda Polat kimdir sorusuyla karşımıza çıkan bir diğer konu, ünlü ismin ailesidir. Bu kapsamda Nilda Polat hakkında en çok merak edilen konu olarak karşımıza çıkmaktadır. Nilda Polat’ın anne ve babası ise Dilan Polat ve Engin Polat çiftidir.

İki kardeş olarak büyüyen Nilda Polat’ın, Milan Efe isminde küçük bir kardeşi bulunmaktadır. Milan Efe Polat ise 2019 yılında dünyaya gelmiş, geçtiğimiz aylarda beşinci yaşını kutlamıştır.

Bilindiği üzere Dilan Polat ve Engin Polat çifti, geçtiğimiz yılın Kasım ayında hapis cezasına çarptırılmıştır. Çiftin cezaevine girmesinin ardından ise çocuklarının durumu, vatandaş tarafından oldukça merak konusu olmuştur. Dilan Polat’ın çocuklarının babaanneleriyle kaldığı bilinmektedir.

Nilda Polat Kimdir 4

Dilan Polat Kimdir?

Nilda Polat kimdir sorusuyla karşımıza çıkan önemli isimlerden biri de Dilan Polat’tır. Peki Dilan Polat kimdir? Dilan Polat 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Günümüz itibarıyla 33 yaşında olan Dilan Polat, Instagram fenomeni olduğu yıllarda tanınmaya başlamıştır.

Instagram’da ve TikTok’ta milyonlarca takipçisi bulunan Dilan Polat, aşırı lüks yaşantısını paylaşarak ünlenmeye başlamıştır. Bu kapsamda eşi Engin Polat ile olan ilişkileri, onun yaptığı abartılı sürprizleri, pahalı kıyafetleri vb. paylaşımlarla sosyal medya ve magazin gündemini sallamıştır.

Sosyal medya dışında bir iş insanı olan Dilan Polat, onlarca şubesi bulunan Dilan Polat Güzellik Merkezleri’nin sahibidir. Ancak geçtiğimiz yılın Kasım ayında göz altına alınmış ve cezaevine girmiştir.

Nilda Polat Kimdir 2

Engin Polat Kimdir?

Şimdi de Nilda Polat kimdir sorusu kapsamında, ünlü ismin babası olan Engin Polat’ı tanıyalım… Engin Polat 1988 yılında dünyaya gelmiş ve günümüzde 36 yaşındadır. Eşi Dilan Polat’ın Instagram’da yaptığı paylaşımlardan dolayı ünlenmiş ve gündeme konu olmuş bir isimdir. Bununla birlikte kendi paylaşımlarıyla da oldukça konuşulmaktadır.

İnşaat sektörüyle kariyerine adım atan Engin Polat, 2013 yılında mesleğe başlamıştır. Bu alanda oldukça başarılı olan ünlü iş insanı, daha sonra başka sektörlere yönelmiştir. Bu kapsamda medikal estetik sektörüne adım atan Engin Polat, Dipomed Medikal adlı şirkette kurucu üye ve yönetim kurulu başkanı olarak görev almıştır.

Ancak eşi Dilan Polat’ın sosyal medya paylaşımlarından dolayı dikkatleri üzerine çeken Engin Polat, serveti konusunda araştırma konusu olmuştur. Bu kapsamda yer alan ve yasalara uymayan çeşitli usulsüzlüklerden dolayı ise geçtiğimiz Kasım ayında cezaevine girmiştir.

Muhabir: Özkan Çelik