Rus öğretim görevlisi Zaliya Shamigulova'nın Afrika ülkesi Mauritius'taki tatili, Tinder üzerinden tanıştığı erkek arkadaşının kıskançlık nöbeti sonucu trajediye dönüştü.

29 yaşındaki Shamigulova'nın cesedi, Mauritius'ta sığ bir mezarda çıplak ve parçalanmış halde bulundu.

Kadının dili ve boğazı kesilmişti. Otopsi raporunda, Shamigulova'nın göğsünde birden fazla yara bulunduğu belirtildi.

Rus öğretim görevlisi Zaliya Shamigulova'nın Afrika ülkesi Mauritius'taki tatili, Tinder üzerinden tanıştığı sevgilisinin kıskançlık nöbetiyle trajediye dönüştü. Genç kadının ‌otopsi raporu, 29 yaşındaki kadının göğsünde birden fazla yara olduğunu ortaya koydu. Fakat zavallı kadının yaşadığı kabus bununla sınırlı kalmamıştı.

Zira genç kadındın vücudu sığ bir mezarda çıplak ve parçalanmış halde bulundu, dili ve boğazı ise kesilmişti. Rus basınına yansıyan haberlere göre, gözaltına alınan şüpheli Mauritiuslu bir mühendis olan Puryavirsingh Sundur. 29 yaşındaki fail, turistle popüler flört uygulaması Tinder aracılığıyla tanıştı.

Güvenlik güçlerine göre, turisti öldürdüğünü itiraf ederek, onu nasıl bıçakladığını ve vücudunu parçalara ayırdığını anlattı. Yerel medya kuruluşları, dedektiflerin hala genç kadının kayıp vücut parçalarını ve yanı sıra kıyafetlerini aradığını bildiriyor.

Polis, Shamigulova'nın kayıp vücut parçalarını hâlâ arıyor ve ceset Rusya'ya gönderilmeden önce bir cenaze töreni düzenlendi. Şüpheli olarak gözaltına alınan Mauritiuslu mühendis Puryavirsingh Sundur, cinayeti itiraf ederek detayları anlattı. İddiasına göre, Sundur, Shamigulova'nın kendisine sadakatsiz olduğunu iddia etmesi üzerine kıskançlık krizine girdi ve onu vahşice öldürdü.

İsrail’den Lübnan’a hava saldırısı! İsrail’den Lübnan’a hava saldırısı!

Güvenlik güçleri, şüphelinin Shamigulova'nın cesedini La Marie'deki mezara gömdüğünü ve cinayet sonrası aracında kadının kanını bulduğunu bildirdi. Şüpheli, genç kadının kendisini aldattığını ileri sürdü. Shamigulova, 2014 Kış Olimpiyatları'nda meşale taşıyıcısı olarak görev yapmıştı ve son olarak beyaz ve mavi bir elbiseyle bir arabaya bindiği anların video kaydı tespit edildi.

Shamigulova'nın ailesi, kendileriyle iletişime geçilmemesi yönünde mesajlar aldıklarını belirtti. Genç kadının 1 Eylül'de Madagaskar'a gitmesi gerekiyordu. Soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: Haber Merkezi