Manisa'da önümüzdeki hafta hava sıcaklıklarında önemli değişiklikler bekleniyor. Manisa, Eylül ayının ilk haftasında değişken hava koşullarıyla karşı karşıya kalacak. Haftanın başında etkili olacak yağışlar ve serin hava, yerini giderek artan sıcaklıklara ve güneşli günlere bırakacak.

Vatandaşlar, hafta boyunca havadaki ani değişimlere karşı hazırlıklı olmalı. Özellikle sıcaklıkların hızla yükselmesiyle, yaz mevsiminin son sıcak günleri yaşanacak gibi görünüyor. İşte Manisa'da önümüzdeki haftanın hava durumu...

İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır? İsrail’in saldırısı sonrası çağrı cihazları gündemde! Çağrı cihazı nedir, nasıl çalışır?

5 Günlük Manisa Hava Durumu (2 Eylül – 6 Eylül 2024)

2 Eylül Pazartesi günü gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 22 derece ile 31 derece arasında değişirken, nem oranı yüzde 55 ile yüzde 88 arasında olacak. Hafif rüzgarın etkili olacağı pazartesi günü, yağışlı hava ile birlikte serin bir gün yaşanacak.

3 Eylül Salı günü ise hava parçalı bulutlu geçecek. Sıcaklık 24 derece ile 34 derece arasında seyredecek. Nem oranı biraz daha düşük olacak, yüzde 39 ile yüzde 84 arasında değişecek. Salı günü rüzgar hızının artması bekleniyor ve saatte 11 km hıza ulaşacak. Güneşin daha fazla görüleceği bu gün, yağışsız bir hava bekleniyor.

Hafta ortasında, 4 Eylül Çarşamba günü itibarıyla sıcak hava etkisini artıracak. Sıcaklıklar 24 derece ile 35 derece arasında değişecek ve nem oranı yüzde 29 ile yüzde 76 arasında olacak. Rüzgar hızının artarak 13 km/sa seviyesine çıkması bekleniyor. Bu sıcak gün, yaz mevsiminin son demlerini yaşatacak.

5 Eylül Perşembe günü de sıcaklık etkisini sürdürecek. Sıcaklık yine 23 derece ile 35 derece arasında olacak, ancak nem oranı biraz daha düşerek yüzde 25 ile yüzde 73 arasında değişecek. Rüzgar hızının 15 km/sa seviyesine çıkması bekleniyor. Perşembe günü, güneşin etkisi altında geçen bir gün olacak.

6 Eylül Cuma günü, hafta sonuna yaklaşırken sıcak hava etkisini devam ettirecek. Sıcaklık 22 derece ile 35 derece arasında değişecek ve nem oranı yüzde 20 ile yüzde 63 arasında olacak. Rüzgar hızı ise 13 km/sa civarında kalacak. Haftanın son iş günü de sıcak ve kurak bir havayla tamamlanacak. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK