Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören çocuklar, Yunusemre Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı. Etkinlikte, kukla ve sihirbazlık gösterileri yapılırken çocuklar ellerinde Türk bayraklarıyla şarkılar söyleyip şiirler okudu.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Yunusemre Belediyesi, hastanede tedavi gören çocukları unutmadı. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Gürtunca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yasemin Sarar Şıktaş ve belediye personelinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, çocuklar için eğlenceli gösteriler yapıldı.

Çocuklar, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa’nın 2 ilçesinde saatlerdir su yok! Boru patlağı ve altyapı çalışmaları… Manisa’nın 2 ilçesinde saatlerdir su yok! Boru patlağı ve altyapı çalışmaları…

Aynı etkinlik çerçevesinde Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitim gören özel öğrenciler de bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. Etkinliğe özel öğrenciler, okul yönetimi ve belediye yetkilileri katıldı.

Muhabir: Özkan ÇELİK