Yer aldığı projelerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan genç ve güzel oyuncu Özge Özacar, özellikle Kızılcık Şerbeti’nde aldığı rol ile Türk televizyon ve sinema dünyasının en sevilen isimlerinden biri olmayı başardı. Son olarak Venedik film Festivali’nde boy gösteren güzel oyuncu Özge Özacar’ın hayatı merak ediliyor. Peki, son dönemlerin en çok konuşulan ismi Özge Özacar kimdir? gelin birlikte bakalım…

Berdan Mardini: Sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Sünnet derilerine talibim

Özge Özacar Kimdir?

Çeşitli televizyon dizileri ile sinema filmlerinde rol alan Özge Özacar, 1995 doğumlu Türk dizi ce sinema oyuncusudur.

Sevilen oyuncu Özge Özacar, 1995 tarihinde İstanbul'da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Özacar, Chubbuck, Le Coq ve Meisner oyunculuk teknikleri üzerine de dersler aldı.

Oyunculuk kariyerine ilk adımını 2015 yılında Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Müge karakteriyle attı. Sonrasında Oyunbozan, Lise Devriyesi, Sevgili Geçmiş, Kefaret ve Baba gibi televizyon dizilerinde rol alarak, Hababam Sınıfı Yeniden ve Bursa Bülbülü gibi sinema filmlerinde de performans sergiledi.

İngilizce ve Fransızca bilen Özacar, Fransız kültürüne olan ilgisiyle de tanınmaktadır.

Özge Özacar Kaç Yaşında?

Güzel ve Başarılı oyuncu Özge Özacar, 22 Nisan 1995 doğumlu olup 2024 yılı itibariyle 29 yaşındadır.

22 Nisan doğumlu olan Özge Özacar, Boğa burcudur. Boğa burcu, genellikle sabırlı, kararlı ve güvenilir kişilik özellikleri ile bilinir.

Özge Özacar, bir röportajında boğa burcunun sabırlı ve doğaya düşkün özelliklerini taşıdığını ifade ediyor. Ancak, astrolojiye olan ilgisi nedeniyle, Kova burcunun rasyonelliği, bitmek bilmeyen öğrenme isteği ve merakını daha çok hissettiğini söylüyor.

Özge Özacar Nereli?

Özge Özacar, 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Gazetecilik bölümünde eğitim almış, ardından İstanbul Kültür Sanat Akademisi'nde oyunculuk dersleri alarak kariyerine adım attı.

Gazetecilik bölümünde eğitim alırken oyunculuk kariyerine 18 yaşında İstanbul’da üniversiteye başladığı ilk yıl adım atan Özge Özacar, oyunculuk eğitimleri alırken aynı zamanda İletişim Fakültesi'ndeki çalışmalarını da sürdürmeyi ihmal etmedi.

Özge Özacar’ın Boyu ve Kilosu

Özge Özacar, 1.65 metre boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır. 2015 yılından itibaren çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol alarak izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Özge Özacar’ın Sevgilisi Kim?

Özge Özacar’ın sevgilisi olduğu öne sürülen Oğuz Özmen, Gaziantep doğumlu, Robert Koleji ve Koç Üniversitesi mezunu bir iş insanıdır ve Özmen Un firmasının yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Özge Özacar’ın sevgilisi olarak gündeme gelen Oğuz Özmen, Gaziantep doğumludur. Gaziantep’in tanınmış ailelerinden Erhan ve Mine Özmen’in oğludur. Eğitim hayatına Robert Koleji'nde başlamış, ardından Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur. Yükseköğrenimini tamamlamak için Amerika’ya giden Özmen, eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye dönmüştür. Oğuz Özmen, ailesinin sahibi olduğu Özmen Un firmasının yönetim kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Özge Özacar Dizi ve Filmleri

Özge Özacar, 2015 yılından bu yana birçok dizi ve filmde rol almıştır. Özge Özacar, oyunculuk kariyerine 2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisi ile başlamıştır. Ardından, birçok televizyon dizisi ve sinema filminde yer almıştır. Özacar’ın rol aldığı projeler şunlardır:

  •   2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Televizyon Dizisi)
  •   2016 - Oyunbozan (Televizyon Dizisi)
  •   2017 - Lise Devriyesi (Televizyon Dizisi)
  •   2017-2018 - Meryem (Televizyon Dizisi)
  •   2019 - Sevgili Geçmiş (Televizyon Dizisi)
  •   2019 - Hababam Sınıfı Yeniden (Sinema Filmi)
  •   2020-2021 - Kefaret (Televizyon Dizisi)
  •   2021 - Seyyar (İnternet Dizisi)
  •   2022 - Baba (Televizyon Dizisi)
  •   2022 - Hayaller ve Hayatlar (İnternet Dizisi)
  •   2023 - Kısmet (Televizyon Dizisi)
  •   2023 - O Ses Türkiye Yılbaşı Özel (Televizyon Programı)
  •   2023 - Bursa Bülbülü (İnternet Filmi)
  •   2024 – Günümüz - Kızılcık Şerbeti (Televizyon Dizisi)

Özge Özacar ve Ali Koç İddiaları

Yakın zamanda Özge Özacar ve Ali Koç’un aynı etkinliklerde bir araya gelmeleri sosyal medyada dedikodulara yol açtı.

Ali Koç, 2005 yılında Nevbahar Koç ile evlenmiş ve 19 yıldır birlikte hayatlarını sürdürüyorlar. Ancak, son dönemde sosyal medyada Ali Koç ve oyuncu Özge Özacar hakkında çeşitli dedikodular ortaya atıldı.

Bu iddialar, Özge Özacar’ın Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna dahil olduktan sonra bir törende Ali Koç ile aynı masada oturmasıyla alevlendi. İlk kez 2023 yılında Kuruçeşme Divan’da düzenlenen ve basına kapalı olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sponsorlarına özel davette bir araya gelen ikili, dikkat çekmişti. Bu etkinlikte Özge Özacar programı sunmuş ve gecenin sonunda ödülünü Ali Koç’un elinden almıştı.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK