CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Meclis'te partisinin grup toplantısında konuştu. Özgür Özel Türkiye gündemine oturan konulardan bahsetti. Özel Konuşmasını sonlandırırken Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı.

“GÜLŞAH DURBAY MUHAFAZAKAR KODLARIN EN KUVVETLİ OLDUĞU İLÇEYİ ASLANLAR GİBİ KAZANDI”

Özgür Özel Gülşah Durbay’la çıkan iddialara şu şekilde yanıt verdi; “Zor bir konuya geldik. Siyaset zor bir yol. Sen dava arkadaşına bakacaksın, en kötü gününde birbirine tutunacaksın. Uzaktan gelen taşa bakmayacaksın. Üniversiteden beri hayat arkadaşım olan, çocuğumun annesinin boşanma davası açtığını yazdılar, doymadılar. Akılları sıra genel başkanı yıpratacağız diye 18 yaşında bu partiye üye olmuş, yıllardır hizmet eden Manisa'nın tam mutabakatıyla... Gülşah Durbay'la biz Manisa'da il 13. 9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. Hep beraber yürüdük. Manisa'da bir kişiyi dışarıda bırakmadan kimseyi küstürmeden yüzde 59 oy aldık bu yıl. Gülşah Durbay, Şehzadeler'i, merkez ilçeyi, daha önce hiç kazanmadığımız ilçeyi, muhafazakar kodların en kuvvetli olduğu ilçeyi aslanlar gibi kazandı. Gerçekten utanıyorum. Bizim kızımız olan Gülşah'ın yıllardır bağırsağından rahatsızlığı var, bu durumu en yakından takip eden ben ve eczacı olan eşim. Sonra bu rahatsızlığı çıktı. Kendisi ben açıklayacağım dedi.

“NE FEDA EDECEK GÜLŞAHIMIZ NE DE SİZDEN KORKACAK ÖZGÜR ÖZEL VAR”

Şimdi CHP'li gibi görünenleri sahada gören var mı, örgütte gören var mı, son seçimde gören var mı? Farklı fikirler olur partide. Kamuoyu önünde tartışacak argüman olmayınca böyle şeyler yapmanın, iktidarla geçmiş bağlantıları olanların kirli oyunlarının benim için bir anlamı yok. Sadece bilin, bu kişiler CHP'li değiller! Bu oyunca gelelim istiyorlar. Bir kadın bir yere gelmek için bir erkeğin bir şey olmalıdır, o adam isterse o kadın oraya gelebilir densin istiyorlar. O kadının yıllarca verdiği emeğin, çalışmanın, bizimle afişler asmasının bir etkisi yok diyorlar. Ama biz bunu hiç kimseye dedirtmeyeceğiz! Bu partiye dışarıdan saldıranlara bir adım geri adım atarsak namerdiz! Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar kendine mevki makam bulanlar alnınızı karışlamazsam namerdim! Ne feda edecek Gülşah'ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürümünüz kadar yer yakarsınız. Eski genel başkanım Altan Öymen 'hodri meydan' deme, güreş terimidir siyaset değil dedi. O yüzden ben siyaseten değil, gizli hesaplarda toplanmış havuzlarda bir araya gelenler, gayrıresmi toplanan paralarla geçmiş seçimde adayımıza oy verilmemesine uğraşan algı operasyonlar yapanlara ve partimi böyle alt edebileceklerini düşünenlere karşı söylüyorum! Hodri meydan! Buradayız, teslim olmuyoruz!" açıklamalarında bulundu.

Müdür Aktaş'tan okullara ziyaret: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız" Müdür Aktaş'tan okullara ziyaret: "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız"

Kaynak: Haber merkezi