Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde araç park yeri yüzünden çıktığı belirtilen tartışma, cami imamı İbrahim Bircan’ın ciddi şekilde darp edilmesiyle sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi'nde yaşanan olay, aracının önünde başka bir otomobil olduğu için bekleyen Güllük Cami İmamı İbrahim Bircan'ın, park yerine dair karşılıklı sözlü tartışmaya girmesiyle başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine, 2-3 kişilik bir grup, imam Bircan’a tekme, yumruk ve taşlarla saldırdı. Kavga sırasında çevredeki bazı vatandaşlar araya girerek durumu yatıştırmaya çalışsa da Bircan, aldığı darbelerle yere düştü ve yüzünden yaralandı.

Genç Kızın Çaresiz Yalvarışları Kaydedildi

Olay sırasında, cami imamının evinin önünde gerçekleşen kavgaya şahit olan kızı, babasının darp edildiğini görerek cep telefonuyla kayda girdi. Saldırganlara “yapmayın” diye dakikalarca yalvaran genç kız, babasının uzaklaşmasını sağlamak için de yoğun çaba sarf etti. Ancak, Bircan olaydan ciddi yara alarak kurtuldu.

8 yaşındaki Merve’nin feci ölümü… 8 yaşındaki Merve’nin feci ölümü…

Darp sonrası yaralanan imam, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Yaşadığı saldırının ardından Bircan, kimliği henüz belirlenemeyen saldırganlar hakkında şikayetçi oldu.


 

Kaynak: İHA