Manisa’da ekim ayını yaşadığımız şu günlerde hava sıcaklıkları henüz mevsim normallerine gelmedi. Sıcaklık seviyesi yüksek seyrederken, hafta sonunda bu durum değişebilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden derlenen bilgilere göre Manisa’da 6 Ekim Pazar günü ve 7 Ekim Pazartesi günü yağmur yağışı bekleniyor.

Sarıgöl Kaymakamı Dalak şehit ailesini ziyaret etti Sarıgöl Kaymakamı Dalak şehit ailesini ziyaret etti

Kentte özellikle 7 Ekim Pazartesi günü ile birlikte sıcaklık seviyelerinde 5 derecelik bir düşüş beklentisi de söz konusu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde, Manisa’dan 5 Ekim Cumartesi, 6 Ekim Pazar, 7 Ekim Pazartesi ve 8 Ekim Salı gününü içeren hava tahmin raporu paylaşıldı.

Haftasonuyağmurvar

Buna göre 5 Ekim Cumartesi günü Manisa’nın parçalı bulutlu bir gün geçirmesi tahmin ediliyor. Beklenen hava sıcaklığı ise 34 derece.

Manisa’da 6 Ekim Pazar günü ise yağmur yağışı bekleniyor. Sıcaklığın 32 derece bandında seyredeceği kentte nem de yüzde 77 civarında olacak.

7 Ekim Pazartesi günü ise Manisa için hem yağmur yağışı beklendiği, hem de sıcaklıkların 5 derece birden düşmesinin beklendiğine ilişkin tahmin paylaşıldı. Gün içinde sıcaklık 27 derece civarında olacak.

8 Ekim Salı günü ise hava sıcaklığı yine 27 derece bandında olacak ancak yağmur yağışı beklenmiyor. Kentte tahmin edilen hava durumu, parçalı bulutlu olacağı yönünde.

Muhabir: Didem ALTINAY