Real Madrid'de milli ara sonrası zorlu süreçlerle mücadele eden Carlo Ancelotti, Arda Güler'in performansına yönelik düşüncelerinde önemli bir değişiklik yaptı. İtalya asıllı teknik adam, Real Betis maçında kenarda bıraktığı Arda Güler'in İzlanda karşısında sergilediği performansı dikkatle izledi ve milli futbolcunun sahadaki oyunu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

 

Real Madrid’te Arda Güler Hareketliliği!

Ancelotti, İzlanda maçında Arda'nın gösterdiği etkileyici performans sonrasında, genç oyuncuya daha fazla süre vermeye karar verdiğini belirtti. Bu kararı Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'e ileten tecrübeli teknik direktör, Arda Güler'in takımdaki rolünün büyüyeceğinin sinyalini verdi.

Özellikle Real Sociedad ve Stuttgart karşılaşmalarında sakatlık problemleriyle uğraşan Real Madrid'de, Ancelotti'nin Arda'ya daha fazla şans vermesi bekleniyor. Milli futbolcu, İzlanda maçı sonrası yaptığı açıklamalarda modern futbola ayak uydurmak adına oyunun her iki yönünde de gelişmeye çalıştığını ifade etmişti. Arda'nın, Madrid'de rotasyonda önemli bir rol üstlenmesi ve hatta ilk 11'de daha fazla görülmesi bekleniyor.

 

Bayhan'lı Kocaelispor Manisa ekibini geçemedi Bayhan'lı Kocaelispor Manisa ekibini geçemedi

Ancelotti'nin, Arda'nın performansı konusundaki olumlu geri dönüşünü Perez'e iletmesi, genç oyuncunun Real Madrid'deki geleceği adına kritik bir adım olarak değerlendiriliyor. 

Kaynak: Haber Merkezi