İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, elinde av tüfeğiyle husumetli olduğu Bülent U.’nun işlettiği restorana gitti. İkili arasında yaşanan tartışma sonrasında saldırgan, av tüfeğiyle ateş açtı.

Açılan ateş sonucu Bülent U., eşi Yeliz U. ve kızı Hatun U. ayaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırgan, olayın ardından sokakta kendisini bekleyen motosiklete binerek kaçtı. O anlar çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Silahla şakalaşma faciası: Genç kendi kendini vurdu Silahla şakalaşma faciası: Genç kendi kendini vurdu

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleler olay yerinde yapılırken, ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumunun stabil olduğu öğrenildi. Polis, saldırgan ve motosiklet sürücüsünün yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA