Başkanlar Yıldız ve Bezci altyapı antrenörleri ile bir araya geldiler Başkanlar Yıldız ve Bezci altyapı antrenörleri ile bir araya geldiler

Portekiz'in Türkiye'yi 3-0 yendiği maç sırasında, Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çektirmek isteyen küçük bir çocuk sahaya daldı. 39 yaşındaki Ronaldo, hakemlerin müdahale edip çocuğu sahanın dışına çıkarmadan önce küçük çocukla selfie için poz verdi. Bu an, tribünlerde büyük yankı uyandırdı ve sosyal medyada hızla yayıldı.

HERKES RONALDO'YA KOŞUYOR

Taraftarların Euro 2024 sırasında Ronaldo'ya ulaşmaya çalıştığı ilk sefer değildi. Daha önce, 13 kişi halka açık bir antrenman sırasında Ronaldo ile fotoğraf çekmek için sahaya koşmuştu. Bu durum, organizasyonun güvenlik önlemlerini sorgulattı ve Almanya'daki etkinliklerde ciddi güvenlik açıklarının olduğunu gözler önüne serdi.

BİZİM ÇOCUKLAR UNUTULDU

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop ve Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın yönetiminde sahaya çıkarılan kadro vatandaşlar tarafında topa tutuldu. Dünya basınında Ronaldo ile kapakları süsleyen ve henüz 19 yaşında olan Arda Güler’in ‘yorgun’ olduğu öne sürülerek sahaya sürülmemesi, geçen maç harika bir gol atan Mert Müldür’ün kenarda bırakılması, Juventus’un yıldızı Kenan Yıldız’ın oyuna geri düşünce alınması, sezon boyunca ‘santrafor’ pozisyonunda harikalar yaratan genç yetenek Semih Kılıçsoy’un yok sayılması ve alınan sonuç vatandaşları çıldırttı. Teknik direktör Montella’nın çağın gerisinde kalan adımları, Portekiz maçını kazanmanın gruptan çıkmaktan bile çok ilgi çekeceğini görmezden gelmesi, 2. Liglerde forma bulamayan, kulübünde tüm sene kenarda oturan oyuncular ile maça başlaması saç baş yoldurttu. Hal böyle olunca dünya basını da ‘Bizim Çocuklar’ı unutarak küçük çocukları konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi