Manisa’nın Salihli ilçesinde bir borçtan dolayı, 1.300 metrekarelik rehabilitasyon merkezi ve arsası satışa çıkarıldı.

Mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/21 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabileceği belirtildi. Muhammen bedeli, 27.000.000,00 TL olarak açıklandı.

Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

Manisa İli, Salihli İlçesi, Sartmahmut Mahallesi, 3973 ada, 46 parsel sayılı taşınmaz tapu kaydına göre 4.375,00 m2 yüzölçümlü Arsa vasfındadır. Bilirkişi raporuna göre taşınmaz üzerinde tek katlı betonarme yapı mevcuttur. Yapı engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi olarak kullanılmaktadır. Yaklaşık 1.300 metrekarelik alana sahiptir. Yapının dışı sıvalı ve boyalı durumdadır. Yapıya giriş için engelli rampaları mevcuttur. Rampaların zemini mermer kaplama, korkulukları alüminyum korkuluktur. Yapının giriş kapıları alüminyum doğrama, pencereleri PVC doğramadır. Pencerelerde demir doğrama korkuluk mevcuttur. Yapının çatısı sandviç panel sac çatıdır. Yapının dış duvarında zemin kotundan itibaren yarım boy fayans kaplama mevcuttur. Yapı 3 bloktan oluşmaktadır. Bu bloklar hasta odaları, grup etkinlik odaları, çok amaçlı salon, bay-bayan banyo-wc’ler, revir, dinlenme odası, mutfak, yemekhane, müdür odası, büro, sosyal servis, bireysel görüşme odası, mescit, kazan dairesi bölümlerinden oluşmaktadır.

Adresi: Sartmahmut Mahallesi Salihli/MANİSA

İmar Durumu: Manisa İli, Salihli İlçesi, Sartmahmut Mahallesi, 3973 ada 46 parsel İmar planı içerisinde Özel Sosyal Tesis Alanı'da (Yaşlı ve Engelli Bakım Evi ve Reabilitasyon Merkezi “yatılı”) kalmaktadır. Parselin yollardan 5 metre ön ve komşu parsellerden 5 metre yan bahçe çekme mesafesi vardır. Emsal= 1.00 olup yükseklik 12.50 metredir.

Kıymeti: 27.000.000,00 TL

Kaynak: Haber Merkezi