Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Bulgaristan'da gerçekleştirilen Uluslararası Plovdiv Cup Aerobik Cimnastik Yarışması'nda ülkemizi başarıyla temsil eden Furkan Saylan ve Duru Günen’i makamında kabul etti.

Sporculara antrenörleri Mehmet Ali Ekin, Manisa Cimnastik İl Temsilcisi Tuğba Didin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Aerobik Cimnastik Şube Sorumlusu Erkan Turbil ve Antrenör Zekican Akta da eşlik etti.

Yarışmada gösterdikleri performansla altın madalya kazanan Furkan Saylan ve Duru Günen’i tebrik eden Yunus Öztürk, sporcuların uluslararası başarılarının Manisa ve Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Sporcuların elde ettiği bu başarının, disiplinli ve özverili çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurgulayan Öztürk, bu başarıların daha nice büyük zaferlere öncülük edeceğine inandığını ifade etti.

Manisa’nın spor altyapısına yapılan yatırımların ve yetenekli sporcuların desteklenmesinin, bu tür uluslararası başarıların kazanılmasında önemli bir etken olduğuna dikkat çeken Öztürk, gençlerin spora olan ilgisini artırmak için çalışmaların sürdüğünü dile getirdi. Sporcuların elde ettiği bu başarıların, gençlere ilham kaynağı olacağını söyledi.

Ziyaretin sonunda Yunus Öztürk, sporculara ve antrenörlerine başarılarının devamını dileyerek, onlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Manisa FK’nın genç ismi Ada İbik’e milli davet Manisa FK’nın genç ismi Ada İbik’e milli davet

Muhabir: Özkan ÇELİK