Son günlerde hem yeni dizisi "Esas Oğlan" hem de özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Hadise, 39. yaşını dikkat çekici bir doğum günü kutlamasıyla karşıladı.

Sosyal medya kullanıcıları, Hadise’nin kat kat süslenmiş devasa pastasını ve şarkıcının kendine has tarzını oldukça abartılı buldu. Kullanıcılar doğum günü pozları için “Çok pavyon annecim”, “Yine abartı” gibi yorumlar yaparken, bazıları ünlü şarkıcının stilini Beyonce’ye benzetti.

Gurbetçi aileden 7’den 70’e Lvbel C5’in şarkısına alternatif klip Gurbetçi aileden 7’den 70’e Lvbel C5’in şarkısına alternatif klip

Şenol Sönmez ile Aşk İddiaları
Esas Oğlan dizisinde başrolde yer alan Hadise’nin, dizinin yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı da iddia ediliyor. İkili hakkında çıkan dedikodulara göre Hadise ve Sönmez, iki aydır birlikte. Şarkıcı ve oyuncunun birlikte oldukları söylentileri, hayranları ve medya çevresinde geniş yankı uyandırdı.

Yeni Projeler ve Rekor Anlaşmalar
Kariyerinde hız kesmeyen Hadise, bu yıl üç büyük marka ile sponsorluk anlaşmaları imzaladı. Şarkıcının aldığı ücretlerin "dudak uçuklatan cinsten" olduğu belirtilirken, başarılı sanatçının sektördeki yerini sağlamlaştırdığı ve gelecek dönemde birçok projeyle gündemde kalmaya devam edeceği öngörülüyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi