Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 20 Ağustos 2024 tarihinde meydana gelen trafik kazasında 17 yaşındaki Sarp Ege Çakır hayatını kaybetti. Kazanın ardından, Çakır ailesi adaletin yerini bulması için sosyal medyada imza kampanyası başlattı.

SÜRÜCÜNÜN HEMEN SERBEST BIRAKILMASI TEPKİYLE KARŞILANDI

Kazada hayatını kaybeden genç için düzenlenen cenaze törenine Manisalılar yoğun ilgi gösterirken, defin işlemleri daha olmadan kazaya karışan sürücü A.Ö. (46) serbest bırakıldı. Bu durum, Manisa kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açtı.

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Adalet Bakanlığı, gazeteci Cüneyt Özdemir’in tepkisinin ardından süreci yakından takip edeceğini ve soruşturmanın derinleştirileceğini duyurdu.

VİCDANLAR YARALANDI

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! SGK’dan ‘çift ödeme iadesi’ açıklaması

Manisa’dan gazeteci Ahmet Ünsal’a konuşan acılı baba Osman Çakır, “Biz daha cenazeyi kaldırmadan kazaya karışan sürücünün serbest kalması vicdanları yaralamıştır. Manisalıların destekleri bu süreçte çok önemli bizi yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz biz adaletin yerini bulmasını istiyoruz.” açıklaması yaptı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Manisalılar kazada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Sarp Ege Çakır için sosyal medyada imza kampanyası başlatarak adaletin yerini bulmasını istediler.

İMZA KAMPANYASINA SİZ DE KATILMAK İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYARAK KATILABİLİRSİNİZ:

https://www.change.org/p/sarp-ege-çakır-için-adalet-i̇stiyoruz

Muhabir: Ahmet ÜNSAL