Saruhanlı Belediyesi tarafından, Hatıplar ile Seyitoba arasındaki 6 kilometrelik bağlantı yolunda genişletme, ıslah ve menfez çalışması yapılıyor.

Belediye ekipleri tarafından bir süre önce başlatılan çalışmaların tamamlanmasının ardından ulaşıma açılacak olan yol, iki mahalle arasındaki mesafeyi 27 kilometreden 6 kilometreye düşürecek.

Manisa’da 4 bin 700 yıl sonra bir ilk yaşanabilir… Patlama riski var! Manisa’da 4 bin 700 yıl sonra bir ilk yaşanabilir… Patlama riski var!

3-136

Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada çalışmaların her iki mahalle için hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi; "İki mahalle arasında var olan ancak kullanılabilir durumda olmayan yolda kapsamlı bir çalışma başlattık. Dar olan bölümlerini genişlettik. 8 farklı geçiş bölgesine menfezler döşedik. Ekiplerimiz yola malzeme dökerek çalışmalarını sürdürüyor. Bir süre sonra yolu ulaşıma açacağız. Böylelikle iki mahalle arasında ki 27 kilometrelik mesafeyi 6 kilometreye düşüreceğiz. Bu sayede vatandaşlarımızın hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edecekler. Tekrar hayırlı olsun."

Muhabir: Özkan ÇELİK