Yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Çaltepe Muhtarı Ramazan Karakoç ve yaklaşık 70 kişi katıldı.

Manisa OSB Kavşağı yeni adıyla açılıyor! Manisa OSB Kavşağı yeni adıyla açılıyor!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Saruhanlı ilçesinde doğayla buluştu. Saruhanlı Belediyesi ve Saruhanbey Doğa Sporları Kulübü iş birliğiyle düzenlenen doğa yürüyüşü, Çaltepe ile Sarısığırlı arasında 10 kilometrelik bir parkurda gerçekleşti. Yürüyüşe Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Eroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu, Çaltepe Muhtarı Ramazan Karakoç ve yaklaşık 70 doğasever katıldı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan etkinlikte, katılımcılar doğal güzelliklerin keyfini çıkararak Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu yaşadılar. Belediye Başkan Yardımcısı Tuğba Eroğlu, yürüyüşün ardından yaptığı açıklamada, “Bu tür etkinlikler, hem sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ediyor hem de Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu topluca yaşamamıza vesile oluyor. Katılan herkese teşekkür ederiz,” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Şerif Eroğlu ise, doğa yürüyüşünün birlik ve beraberlik açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, katılımcılara teşekkürlerini iletti. Haber Merkezi

Kaynak: Haber merkezi