Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde düzenlenen 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'nde Cuma günü Bilal Sonses ve Cumartesi günü ise Ece Mumay, hayranlarına unutulmaz konserler verdi.

Saruhanlı Halkı Konsere Doyuyor

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde düzenlenen 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali, ünlü sanatçıların konserleriyle coşkulu anlara sahne oldu. Festivalin Cuma günü gerçekleşen etkinliklerinde, sevilen şarkıcı Bilal Sonses sahne aldı. Şarkılarıyla Saruhanlı halkını büyüleyen Sonses, konser sonunda büyük alkış aldı. Sonses, "Teşekkürler Saruhanlı” diyerek katılımcılara veda etti.

Festivalin Cumartesi günü ise sahneye Ece Mumay çıktı. Genç şarkıcı, enerjik performansıyla 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı'nı dolduran izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Mumay da konserinin ardından Saruhanlı Belediyesi'ne ve festival katılımcılarına teşekkür etti.

Saruhanlı Belediyesi'nin organize ettiği 17. Altın Üzüm ve Kültür Festivali, bölgenin kültürel zenginliklerini ve geleneklerini kutlamaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı: Seni kolundan çektiğim gibi atarım MasterChef Türkiye'de ortalık karıştı: Seni kolundan çektiğim gibi atarım

Bu Akşam Sefo Sahne Alacak

Saruhanlı'da festivalin üçüncü günü olan Pazar akşamı gerçekleşecek konser, 22 Eylül Pazar günü 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı'nda saat 20:30'da başlayacak.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK