Bankacı Seçil Erzan, ünlü iş adamlarını ve ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiası ile tutuklandı. Cezaevine girdiği günden bu yana gündem olmaya devam ediyor. Kendisi hakkında en çok araştırılan konulardan biri de Seçil Erzan kaç yaşında oluyor. Peki, Seçil Erzan kimdir? İşte Seçil Erzan ile ilgili merak edilen detaylar…

Seçil Erzan Kaç Yaşında? Nereli?

Seçil Erzan doğum tarihi net olmamakla beraber 1984 yılında doğduğu bilinmektedir. Erzan , günümüz itibarıyla 40 yaşındadır. Seçil Erzan’ın Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldiği söylenilmektedir.

Secil Erzan Kac Yasinda 2

Seçil Erzan Kimdir?

Seçil Erzan’ın yaşına değindikten sonra biyografisine göz atalım… Seçil Erzan’ın aslen Tekirdağlı olduğu bilinmektedir.

Seçil Erzan lise eğitimini Tekirdağ’daki Çorlu Lisesinde tamamlamıştır. Erzan, Kocaeli Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği mezunudur.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra Çorlu’da 10 yıl boyunca şube müdürü olarak çalışmıştır. Sonrasında İstanbul’da banka şube müdürlüğüne atanmıştır.

2013 yılında çalıştığı özel banka ile Galatasaray arasında sponsorluk anlaşması imzalandığı için o dönemde Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yapmıştır.

Seçil Erzan’ın kariyerinin yanında ailesi de merak edilenler arasındadır. Seçil Erzan’ın babası vefat ettiği, annesinin de hasta olduğu bilinmektedir.

Seçil Erzan Evli mi?

Seçil Erzan’ın kim olduğunu araştıranlar genellikle özel hayatını da merak edip araştırmaktadır. Seçil Erzan’ın özel hayatı ile ilgili en çok merak edilen konuların başında evli olup olmadığı gelmektedir. Ancak Seçil Erzan evli değildir.

Seçil Erzan’ın Sevgilisi Var mı?

Seçil Erzan, daha önce hiç evlenmemiştir. Seçil Erzan tutuklandıktan sonra yapılan soruşturmada eski sevgilisi Candaş Gürol’un da ifadesi alınmıştır.

Candaş Gürol, Seçil Erzan’ın eski sevgilisi olduğunu ve ciddi bir ilişkileri olduğunu ifade etmiştir. Bunu destekleyen şu sözleri de eklemiştir:

“2023 yılının şubat ayında, nişanlanmayı planlarken ocak ayında nişanı iptal edip şubat ayında da ilişkimi tam olarak sonlandırdım. Bu arada Seçil’i ne zaman arasam gerek evinde olsun gerek iş yerinde olsun arka fonda bir bağırış çağırış olduğunu duyuyordum. Ama kim olduğunu bilmiyordum.”

Secil Erzan Kac Yasinda 1

Seçil Erzan’ın Sosyal Medya Hesabı Var mı?

Gündeme gelen isimlerle ilgili ilk olarak araştırılan konulardan biri sosyal medyadır. Artık teknoloji çağında olduğumuz için kişiler ile ilgili tüm bilgilere sosyal medya aracılığı ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Durum böyle olunca Seçil Erzan ile ilgili haberler çıktığında pek çok kişi tarafından sosyal medya hesapları araştırılmıştır.

Bilindiği kadarıyla Seçil Erzan’ın herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır.

Seçil Erzan Olayı Ne?

Seçil Erzan kaç yaşında sorusunun yanında gündem olma sebebi de araştırılıyor.

Seçil Erzan şube müdürlüğü yaptığı dönemde pek çok iş insanını ve çok sayıda futbolcuya “fon” adı altında para kazandırma vaadinde bulunmuş ve milyonlarca dolar topladıktan sonra dolandırıcılık suçundan tutuklanmıştır.

Fatih Terim Fonu” adı altında milyonlarda dolar toplayan Seçil Erzan Arda Turan, Selçuk İnan, Emre Belözoğlu ve Fernanda Muslera gibi 18 futbolcuyu daha dolandırdığı bilinmektedir. Dolandırıcılık suçu ile yargılanan Erzan için 226 yıl hapis cezası istenmektedir.

Secil Erzan Kac Yasinda 5

Seçil Erzan Nerede?

Seçil Erzan, dolandırıcılık suçundan dolayı tutuklanmıştır. Şu anda cezaevindedir.

Seçil Erzan tutuklanıp cezevine gönderildiğinde ilk olarak Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle aynı koğuşta kalmıştır. Son iddialara göre ise Bahar Candan ile yaşadığı anlaşmazlık sonucunda başka bir koğuşa nakledilmiştir. Nakledildiği bu koğuşta Seçil Erzan’ın Dilan Polat ile beraber kaldığı söylenmektedir.

Seçil Erzan İfadesinde Neler Söyledi?

Seçil Erzan kaç yaşında, kimdir gibi Seçil Erzan ile ilgili genel bilgileri verdikten sonra şimdi de Seçil Erzan tutuklandıktan sonra ifadesinde neler söylediğine bir bakalım.

Seçil Erzan, verdiği ifadede tüm sorumluluğu üstüne almış ve çalıştığı bankayı herhangi bir şekilde suçlamamıştır.

MrBeast Serveti 2024 Yılında Ne Kadar? Gerçek Adı Ne? Dini Nedir? MrBeast Serveti 2024 Yılında Ne Kadar? Gerçek Adı Ne? Dini Nedir?

Seçil Erzan’ın konuyla ilgili açıklaması aşağıdaki gibidir:

“Çok pişmanım, insanları kandırdığım için çok üzgünüm. İnsanlardan para alıp sanki geri çok büyük bedeller ile ödeyeceğimi vaat ederek onları kandırdım.”

Seçil Erzan kaç yaşında başta olmak üzere tüm merak edilenleri yanıtladık!

Muhabir: Özkan Çelik