Bazı sosyal medya platformlarında sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindiği” iddiası yer almış ve bu iddialar kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmıştı. Söz konusu iddiaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Selinciğerci

“İDDİALAR GERÇEK DIŞI”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti.

Çöpte cansız bebek bulundu… İşçiler fark etti Çöpte cansız bebek bulundu… İşçiler fark etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Selin Ciğerci'nin Bakanlık aracılığıyla evlat edindiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Açıklamada, "Selin Ciğerci'nin, Bakanlığa evlat edinme konusunda herhangi bir resmi başvurusu bulunmamaktadır. İddia tamamen gerçek dışıdır" denildi. Bakanlık, sosyal medyada yayılan bu tür asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Any Conv.com 6666666666 Sf2A

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın açıklamasında, ayrıca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çocuğun soy bağını değiştirme, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti gibi suçlamalarla başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Soruşturmanın sonucu merakla beklenirken, Bakanlık yetkilileri, konunun yasal süreçlerle takip edildiğini ve en kısa sürede sonuca ulaştırılacağını ifade etti.

Any Conv.com Selin Cigerci

Kaynak: AA