Edirnekapı Surları'nda, 19 yaşındaki İkbal Uzuner'i vahşice katletti. Cani aynı zamanda Ayşenur Halil’i de evinde katletti. Türkiye’nin kanını donduran bu olayda, cani intihar ederek yaşamına son verdi.

AYŞENUR HALİL ÜNİVERSİTE 2’İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİYMİŞ

Ayşenur'un Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde 2'nci sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Ayşenur'un öğrencisi olduğu Medipol Üniversitesi sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı.

Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadeler kullanıldı:

İzmir'de akıma kapılan 2 kişi ölmüştü! Yeni bilirkişi raporu dosyaya sunuldu İzmir'de akıma kapılan 2 kişi ölmüştü! Yeni bilirkişi raporu dosyaya sunuldu

"Eyüpsultan'da canice bir olay sonucu hayatını kaybeden Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Ayşenur Halil'in vefatı hepimizi derinden üzdü. Hayatının baharındaki öğrencimizi trajik bir şekilde kaybetmek, tüm Türkiye'yi olduğu gibi bizi de dehşete düşürdü. Değerli öğrencimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere öğrenci arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Sevgili Ayşenur, seni daima özlemle ve sevgiyle hatırlayacağız."

Kaynak: Haber merkezi