Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ, sendikanın uzun bir sürecin ardından örgütlenerek ilk toplu iş sözleşme sürecini başarı ile tamamladığı dünya devi beyaz eşya ve elektronik fabrikası Vestel’i 25 Haziran 2024 Salı günü ziyaret etti. 17 bin işçinin çalıştığı tesislerde Vestel çalışanlarının coşkulu karşılaması ile ilk olarak Vestel Elektronik Fabrikasını ziyaret eden Altundağ, tesislerin girişinde üyelerle sohbet ederek günün anısına toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Genel Başkan Altundağ, daha sonra Vestel Elektronik Fabrikası’nda bulunan işyeri sendika temsilciliğinde üyelerle bir araya geldi. Vestel ziyareti kapsamında Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı 2 Fabrikasını da ziyaret eden Altundağ, burada da üyelerle sohbet etti ve günün anısına fabrika çalışanları ile toplu bir fotoğraf çektirdi.

Vestel ziyareti kapsamında Vestel Beyaz Eşya Buzdolabı 1 Fabrikasına teknik bir ziyaret gerçekleştiren Altundağ’a, Vestel fabrikası ve ürünleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu ve üretim alanı gezdirildi.

Özgür Özel’den kazandıran ceketle ilgili yeni açıklama! Özgür Özel’den kazandıran ceketle ilgili yeni açıklama!

Ziyaretin son durağında Vestel İnsan Kaynakları Direktörü Zeynep Tarhan ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü Günay Tunalı ile Vestel İnsan Kaynakları Ofisi’nde bir araya gelen Altundağ, fabrika ile ilgili izlenimlerini paylaşırken fabrikanın çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK