Saldırı, Adalet Bakanlığı Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde, Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili duruşmanın ardından meydana geldi.

Duruşmaya ara verilmesinin ardından kafeteryaya geçen Selma Ateş, M.K. isimli bir kişi tarafından fiziki saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.K.'yı gözaltına aldı.

"Herkes Kendine Gelsin"

Ayşe Ateş yaptığı açıklamada, “Birileri çıkıp kürsülerde bizi tehdit ederse işte sonuçları böyle olur. Sinan'ı öldürdünüz sıra bize mi geldi? Savunmasız insanlara saldırmak hangi kitapta yazar? Yeter artık buramıza geldi. Herkes kendine gelsin. Bu hiçbir kitapta yazmaz. Ne adamlıkta ne de insanlıkta yeri var. Hepimizi öldürdünüz rahatlayın. Sinan'ı öldürdünüz, bizi de öldürün rahatlayın” diyerek tepki gösterdi. 

Yeşilçam’ın efsane ismi Filiz Akın’dan kötü haber! Yeşilçam’ın efsane ismi Filiz Akın’dan kötü haber!

“Bunun Daha Öncesinde Sinyallerini Verdiler”

Selma Ateş saldırıya uğradığı anı anlattı. Ateş, şöyle konuştu:

 “Birisi geldi arkadan saldırdı ama anlamadım. Bir anda saldırdı. Tabii eşim de hemen karşılık verdi. Karşı tarafta da birileri videoya alıyormuş. Nedenini bilmiyorum ama saldırıya uğrayacağımı biliyordum. Bunun daha öncesinde sinyallerini verdiler. Biz bunu her konuşmamızda söyledik. Hem sosyal medyadan hem de fiziksel saldırılar yaşandı ama bu kadar aleni bir saldırının bu kadar polisin içerisinde yapılması ve kararın verileceği anda yapılması adalet nerede sorusunu bize sorduruyor.”

Kaynak: İHA