6 Kişi hayatını kaybetti | 19 Eylül 2024 Perşembe hayatını kaybedenler 6 Kişi hayatını kaybetti | 19 Eylül 2024 Perşembe hayatını kaybedenler

Olay, önceki akşam Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Oğuz Ş. birlikte yaşadığı ablası E, eniştesi İ. ve yeğenleri B. ile Ferhat Sezer'i henüz bilinmeyen bir nedenle bıçakla yaraladı.

Çığlık seslerini duyan komşular eve girdiklerinde aileyi kanlar içerisinde bulurken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Emine S, hastanedeki yaşam savaşını kaybetti. Ağır yaralanan eşi İhsan S ise Sakarya'ya sevk edildi. Çiftin çocuklarından B'un tedavisi ZBEÜ Hastanesi'nde; F'ın tedavisi ise Bolu İzzet Baysal Araştırma Hastanesi'nde devam ediyor.

Katil zanlısı Oğuz Ş, dün akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastanede hayatını kaybeden E'in cenazesi bugün hastane morgundan alınarak Yeşiltepe Camii'ne getirildi.

Burada öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: İHA