Adana’nın Sarıçam ilçesinde korkunç bir aile katliamı yaşandı. Şizofreni tedavisi gördüğü belirtilen Serdar A. (26), gece saatlerinde uykuda olan annesi Mintaha A. (61), babası İlyas A. (63) ve anneannesi Ülfet K.’yi (80) tabancayla başlarından vurarak öldürdü. A., 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak ailesinin silahla vurulduğunu ve yaralı olduklarını ihbar etti.

Manisa'da Görev Yapmıştı! Yenidoğan Çetesini Çökerten Savcıdan Mesaj Var Manisa'da Görev Yapmıştı! Yenidoğan Çetesini Çökerten Savcıdan Mesaj Var

Olay, sabaha karşı saat 04.30’da Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana geldi. Serdar A.’ın, şizofreni tedavisi gördüğü ve ailesiyle zaman zaman tartışmalar yaşadığı öne sürülüyor. İddiaya göre A., gece uyuyan annesi, babası ve anneannesini tabancayla başlarından vurdu. Olayın ardından 112’yi arayan A., ailesinin vurulduğunu bildirerek yardım istedi.

Baba Ağır Yaralı Olarak Hastaneye Kaldırılmıştı: Hayatını Kaybetti

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, anne Mintaha A. ile anneanne Ülfet K.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba İlyas A. ise yapılan müdahalelere rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Cezaevine Gönderildi

Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği evde cinayette kullanıldığı düşünülen tabancayı buldu. Olay sonrası gözaltına alınan Serdar A., emniyetteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA