Son dönemin en iyi çıkış yapan oyuncularından biri olan Su Burcu Yazgı Coşkun, yeni sezonda Bir Gece Masalı dizisi ile ekranlara dönecek. Oynadığı dizilerde gösterdiği başarı nedeniyle kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Su Burcu Yazgı Coşkun’un kişisel hayatı hayranları tarafından merakla araştırılıyor. Sadece Instagram’da 5 milyondan fazla takipçisi olan genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun kimdir, nereli ve kaç yaşında sorularına cevaplar verdik!  

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul'da doğmuş olan Türk sinema ve dizi-film oyuncusudur.

Oyunculuk kariyerine 2011 yılında çocuk oyuncu olarak adım atan ve Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde okuyan Su Burcu Yazgı Coşkun, kısa sürede ekranların dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Özellikle "Kardeşlerim" dizisindeki Asiye Eren karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır.

Su Burcu Yazgı Coşkun, son olarak ATV ekranlarında yayınlanacak Bir Gece Masalı dizisinde Burak Deniz ile birlikte başrolü paylaşacak.

İlgili Haber: Bir Gece Masalı Dizisi Konusu! Nerede Çekiliyor? Oyuncuları Kimler?

Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Yaşında?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 tarihinde doğmuş olup, 2024 itibarıyla 19 yaşındadır.

15 Nisan 2005 doğumlu güzel oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun koç burcudur. Koç burcu, zodyak kuşağında ilk burç olarak bilinir ve 21 Mart ile 19 Nisan arasında doğanları kapsar.

Sosyal medya kullanmayacağım demişti… Dilan Polat’tan paylaşım geldi Sosyal medya kullanmayacağım demişti… Dilan Polat’tan paylaşım geldi

Su Burcu Yazgı Coşkun Nereli?

Su Burcu Yazgı Coşkun, 15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul, onun doğup büyüdüğü ve kariyerine adım attığı şehir olmasının yanı sıra, sanat kariyerinde önemli bir rol oynamıştır.

Su Burcu Yazgı Coşkun, anne tarafından Arnavut kökenli bir aileye sahiptir.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Sevgilisi

Genç oyuncunun Su Burcu Yazgı Coşkun'un özel hayatı ve kiminle beraber olduğu da hayranları tarafından merak edilmektedir.  

Sosyal medyada ortaya atılan bir iddiaya göre, Su Burcu Yazgı Coşkun’un hayatındaki kişinin Onur Seyit Yaran olduğu öne sürüldü. Bu iddialar dışında Su Burcu Yazgı Coşkun'un şu anki ilişki durumu hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Yeni Dizisi

Su Burcu Yazgı Coşkun, atv’nin yeni dizisi "Bir Gece Masalı"nda Burak Deniz ile başrolü paylaşacaktır. Bu dizi, Coşkun'un yeni projesi olarak dikkat çekmektedir.

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği ve NGM'nin imza attığı Bir Gece Masalı, yeni yayın döneminde atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz yer alırken, oyuncu kadrosunda Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper gibi önemli isimler de bulunuyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Dizileri

Su Burcu Yazgı Coşkun, kariyerinde birçok başarılı projede yer almıştır. Bunlar arasında Sana Bir Sır Vereceğim, Kuzgun, Aşk Yeniden, Karadayı ve Kırmızı Oda gibi diziler bulunmaktadır. Özellikle Kardeşlerim dizisindeki Asiye Eren rolü ile büyük beğeni toplamış ve Altın Kelebek Ödülleri'nde ödüller kazanmıştır.

Su Burcu Yazgı Coşkun'un Oynadığı Diziler ve Filmler:

  • Kardeşlerim - Asiye
  • Kırmızı Oda - Güler (Televizyon Dizisi, 2020)
  • Kuzgun - Naz (Televizyon Dizisi, 2019)
  • Bizi Hatırla - İrem (Sinema Filmi, 2018)
  • Kara Yazı - Songül Uluçınar (Televizyon Dizisi, 2017)
  • Kadın - Bahar'ın küçüklüğü (Televizyon Dizisi, 2017)
  • Bizim Hikaye - Ceylan (Televizyon Dizisi, 2017)
  • Aşk Yeniden - Elif Su (Televizyon Dizisi, 2015)
  • Sana Bir Sır Vereceğim - Zeynep (Televizyon Dizisi, 2013)
  • Sen Üzülme - Mine (Televizyon Filmi, 2013)
  • Dabbe: Bir Cin Vakası (Sinema Filmi, 2012)
  • Karadayı - Neşe (Televizyon Dizisi, 2012) 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK