Manisa'da geçtiğimiz günlerde etkili olan yağışların ardından, sıcaklıkların artışı gözlemlenecek. Şehirde bu hafta hava durumu, sıcaklıkların yükselmesi ve nem oranındaki dalgalanmalarla birlikte, yaz havasını hissettirecek.

Manisa’nın 18 Eylül 2024 hava durumu raporu: Bulutlu bir havaya merhaba! Manisa’nın 18 Eylül 2024 hava durumu raporu: Bulutlu bir havaya merhaba!

Manisa Hava Durumu (5 Günlük)

Son zamanlarda Manisa'da etkili olan yağışların ardından sıcaklıklar artacak. Manisa’da haftanın ilk günlerinde sıcak hava ve nem oranındaki değişim dikkat çekiyor. Son zamanlarda etkili olan yağışların ardından sıcaklıklar artacak.

İşte 5 günlük Manisa hava durumu…

3 Eylül Salı günü, mevzi sağanak yağışların görüleceği hava durumu tahminlerine göre, sıcaklıklar 23 derece ile 33 derece arasında değişecek. Nem oranı ise yüzde 42 ile yüzde 85 arasında dalgalanacak. Rüzgarın yönü belirtilmemekle birlikte, hızı 8 km/sa olarak ölçülecek.

4 Eylül Çarşamba günü hava sıcak olarak değerlendiriliyor. Sıcaklık 23 derece ile 35 derece arasında olacakken, nem oranı yüzde 30 ile yüzde 77 arasında değişkenlik gösterecek. Rüzgarın hızı ise 13 km/sa olarak tahmin ediliyor.

5 Eylül Perşembe günü hava yine sıcak olacak. Sıcaklık 23 derece ile 35 derece arasında değişirken, nem oranı yüzde 29 ile yüzde 73 arasında olacak. Rüzgar hızı yine 13 km/sa olarak bekleniyor.

6 Eylül Cuma günü hava sıcak olarak ifade ediliyor. Sıcaklık 22 derece ile 36 derece arasında değişecek. Nem oranı ise yüzde 29 ile yüzde 88 arasında dalgalanacak. Rüzgar hızı 8 km/sa olarak tahmin ediliyor.

7 Eylül Cumartesi günü hava sıcak kalmaya devam edecek. Sıcaklık 23 derece ile 36 derece arasında olacak. Nem oranı yüzde 27 ile yüzde 74 arasında değişecek. Rüzgar hızı ise 12 km/sa olarak tahmin ediliyor.

  

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK