Ev ziyaretleri yaparak çektiği Youtube videolarıyla tanınan Testo Taylan’ın büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Özellikle farklı kamera açılarıyla dikkat çeken Testo Taylan neredeyse her yeni videoda ses getiriyor. Durum böyle olunca tanımayanlar Testo Taylan kimdir merak ediyor. Ünlü Youtuber hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık. İşte ayrıntılar…

Pintipanda Tuna Akşen Kimdir? Boşandı Mı? Nereli ve Kaç Yaşında? Pintipanda Tuna Akşen Kimdir? Boşandı Mı? Nereli ve Kaç Yaşında?

Testo Taylan Kimdir?

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Testo Taylan hayatı konusunda sıkça araştırılıyor. En çok merak edilen ise Testo Taylan’ın gerçek adı ve soyadı ne sorusu oluyor. Testo Taylan’ın gerçek adı Taylan Özgüç Danyıldız’dır.

Sosyal medyada oldukça geniş bir takipçi kitlesi olan Testo Taylan’ın Instagram’da 548 bin, Youtube’da 665 bin takipçisi bulunmaktadır. Şimdi de Testo Taylan kimdir, biraz yakından tanıyalım…

Testo Taylan üniversite yıllarında sporla ve fitnessla tanışmıştır. Yaptığı sporu Youtube’da paylaşmaya başlayan Taylan, kısa sürede binlerce aboneye ulaşmıştır. Youtube hayatına 2020 yılında ve Cenk Koçak ile birlikte adım atan Taylan’ın ilk kanalı, Demire Tutunanlar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ancak 2022 yılında Cenk Koçak ile yollarını ayırmış, Testo Taylan adıyla Youtube’a devam etmiştir. Bu kapsamda sağlıklı beslenme ve fitness üzerine videolar paylaşmaktadır. Aynı zamanda Testo Taylan ev ziyareti yaptığı videolarla da büyük dikkat çekmektedir.

Testo Taylan Kimdir 1

Bunun yanı sıra Testo Taylan’ı bir girişimci olarak da nitelendirebiliriz. Testo Taylan fitness ve beslenme ürünleri satan e- ticaret sitesi kurmuştur. Ayrıca Beypazarı adlı maden suyu markasının reklam yüzü olmuş, “bunu içen demir büker” sloganıyla ekranlarda boy göstermiştir. 

Testo Taylan mesleği gereğince görünüşüyle oldukça dikkat çekmektedir. Haliyle Testo Taylan’ın boy ve kilosu sıkça araştırılmaktadır. Testo Taylan’ın 190 cm boyundadır. Başarılı sporcunun 100 ile 110 kg arasında değişen bir kiloya sahip olduğu bilinmektedir.

Kariyeri gereğince çoğu spor dalıyla yakından ilgilenen Testo Taylan’ın hangi takımlı olduğu da merak ediliyor. Testo Taylan’ın bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor.

Testo Taylan Kaç Yaşında?

Testo Taylan kimdir sorusuna, merak edenleri için ünlü ismin yaşıyla devam edelim… Testo Taylan 1 Ocak 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Testo Taylan günümüz itibarıyla 27 yaşındadır. Ayrıca merak edenleri için, oğlak burcu erkeğidir.

Testo Taylan Azeri Mi?

Testo Taylan hakkında merak edilen bir diğer konu ise ünlü ismin memleketidir. Çünkü Testo Taylan, çektiği Youtube videolarında çeşitli şivelerle konuşmaktadır. Ancak Testo Taylan’ın Azeri olup olmadığı konusu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Testo Taylan’ın doğma büyüme İzmirli olduğu bilinmektedir. Bununla birlikte Testo Taylan’ın aslen Yozgatlı olduğu bilinmektedir.

Testo Taylan Kimdir 2

Testo Taylan Eğitimi

Testo Taylan kimdir sorusu kapsamında merak edilen başka bir konu ise ünlü ismin eğitimi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kapsamda ise en çok araştırılan konu, Testo Taylan ne mezunu şeklinde olmaktadır.

Orta öğretimine İzmir Fen Lisesi’nde başlayan Testo Taylan, 2015 yılında liseyi bitirmiştir. Ardından ise Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun olmuştur. Ancak kendini geliştirmekten vazgeçmeyen ünlü isim, halen eğitimine devam etmektedir. Testo Taylan ODTÜ bilgisayar mühendisliği öğrenicisidir.

Testo Taylan Kimdir 3

Testo Taylan Sevgilisi Kim?

Testo Taylan kimdir sorusuna detaylı bir cevap verdik. Şimdi de ünlü ismin özel hayatını inceleyelim… Testo Taylan sevgilisi konusunda sıkça araştırılan bir isimdir.

Bununla birlikte Testo Taylan’ın sevgilisi, ünlü Youtuber’ın 2023 yılında çektiği videolarda görülmektedir. Hatta bazı söylentilere göre Testo Taylan’ın kameramanı sevgilisidir. Aynı zamanda sevgilisinin kendisi gibi sporcu olduğu bilinmektedir.

Muhabir: Özkan Çelik