Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi.

Turgutlu yağlı güreşlerinin kazananı İsmail Balaban oldu! Turgutlu yağlı güreşlerinin kazananı İsmail Balaban oldu!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ile TFF’nin Riva’da bulunan merkez ofisinde bir araya gelen Hacıosmanoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Futbolda kardeşlik iklimini daha da ileriye taşımak hepimizin asli görevi" dedi.

4 Büyükler Riva'da Buluştu

Başkan Hacıosmanoğlu, toplantının sınırlı bir kapsamda gerçekleştirildiğini belirterek, gelecekte Anadolu kulüplerinin de katılacağı daha geniş kapsamlı toplantılar yapacaklarını ifade etti. Türk futbolunun marka değerinin artırılması için tüm kulüplerin işbirliği yapması gerektiğini vurguladı.

"Sorunları İstişare ile Aşabiliriz"

Açıklamalarında, Türk futbolunun karşılaştığı sorunların ancak işbirliği ile aşılabileceğine dikkat çeken Hacıosmanoğlu, "Futbolun marka değerini, layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Bu bilinci taşıdığımızda sorunlarımızı çözebiliriz. Kardeşlik iklimini Türk futbolunun ve toplumunun her safhasına yaymak görevimiz" dedi.

Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ın davetiyle gelecek toplantılarda diğer kulüp başkanlarıyla bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi. Hacıosmanoğlu, futbol dünyasında rekabetin saha ile sınırlı kalması gerektiğini, maçlardan sonra ise ortak bir paydada buluşmanın önemini vurguladı.

Kaynak: İHA