Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup’ta İzlanda’yla oynayacağı maç öncesi Ege Bölgesi’ni ziyaret ederken, Manisa Futbol Kulübü’nün Fikri Bayrıl Tesisleri'nde sürdürülmekte olan altyapı çalışmaları nedeniyle hendekten atlayarak tesise girdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım’ın 10 Eylül’de İzlanda’yla oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4’üncü Grup maçı için İzmir’de bulunan Gürsel Aksel Stadı’nı ziyaret etmek üzere Ege Bölgesi’ne geldi. Bu ziyaret sırasında, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, bölgedeki futbol kulüplerini de ziyaret etme fırsatı buldu. İlk olarak, Ege’nin 1’inci Lig’deki tek temsilcisi olan Manisa Futbol Kulübü’nün Fikri Bayrıl Tesisleri’ni ziyaret eden Hacıosmanoğlu, burada karşılaştığı durum nedeniyle şaşkınlık yaşadı.

TFF Başkanı Manisa FK’nın Tesislerine Engellerden Atlayarak Girebildi!

Manisa FK’nın konakladığı ve antrenmanlarını sürdürdüğü Fikri Bayrıl Spor Tesisi’ne ziyarette bulunan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekipleri tarafından yapılan ‘kazı çalışmaları’ nedeniyle tesise hendekten atlayarak ulaşabildi.

Engeli aşmak için hendekten atlayarak tesise girmek zorunda kalan Hacıosmanoğlu, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Hacıosmanoğlu, tesisin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.

Kendisinin sürdüğü otomobiliyle tesis önüne gelen Hacıosmanoğlu’na TFF yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Manisa FK'nın da eski başkanı olan Mevlüt Aktan da eşlik etti.

Manisa Futbol Kulübü, kiracısı olduğu Fikri Bayrıl Spor Tesislerinden çıkarılmak için adeta mobbinge uğramış ve 2 kez sus sayacı sökülürken tesisin etrafı ise yapılan kazılar nedeniyle adeta köstebek yuvasına çevrilmişti.  

Armin Hodzic Manisa FK’da Armin Hodzic Manisa FK’da

“Engellerin Üzerinden Atlayarak Geldik, Anlam Veremedim”

Daha sonra Manisa Futbol Kulübü Başkanı Yasemin Buket Aktan’ın çiçek takdim ettiği Hacıosmanoğlu, kendisini bekleyen gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, "Engellerin üzerinden atlayarak geldik. Bir anlam veremedim. Yetkililerle ben de konuşacağım. Bu Türkiye’ye yakışmıyor. Bizim ulaşmak istediğimiz barış-kardeşlik futbolu iklimine katkıda bulunmalarını istiyoruz. Görüntüler çok çirkin görüntüler. Biz de yetkililerle bu konuyla ilgili görüşmeler yapacağız." diye konuştu. 

Muhabir: MAHMUT ASLAN