Ekim ayında yapılması planlanan seçimlerde mevcut başkan Av. Ümit Rona, yeniden aday olduğunu sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile açıkladı.

Ülkede ses getiren, her masada, her alanda güçlü ve cesur baro olduklarını vurgulayan Av.Ümit Rona, “Berlin’de hakimler var” sözünün yansıması ile “Manisa’da baro var” sloganıyla takdir edilen baro olduk. Sözümüzün izinde ilk günden beri taviz vermediğimiz dört ilkemiz Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyet, evrensel hukuk ve meslek etiğine bağlılıkla şimdi daha güçlü geliyoruz. Adalet Bakanlığına en çok başvurucu olan, mevzuat değişikliklerinde etkili, eğitimde öncü, hizmette güçlü, avukat haklarında cesur, duruşta saygın ve vakur baroculuk anlayışımızın devamı için onurla sürdürdüğüm Manisa Barosu Başkanlığına sizlerin takdiri ve desteği ile adayım” ifadelerini kullandı.

Başkan Rona, “Daha büyük başarılara imza atmaya sizlerin desteği ile devam edeceğiz.” sözleriyle aday listesini kamuoyuyla paylaştı.

İŞTE O LİSTE:

BAŞKAN - Av. Ümit Rona

TBB - Av. Mehmet Oruç (Soma), Av. Filiz Zeybek, Av. Cihan Cengiz

YÖNETİM KURULU- Av. Ayşe Hasar, Av. Sinem Deniz Onat, Av. Şahika Fulya Yılmaz, Av. Gizemnur Demirtaş, Av. Mehmet Özdemir, Av. Kadir Büyükşahin, Av. Zeynep Çakmak - Turgutlu, Av. Oğuzhan Şahan - Akhisar, Av. Sevinç Yılmaz- Salihli , Av. Hüseyin Camcı - Alaşehir

Üzümün başkenti Saruhanlı'da festival başladı! Üzümün başkenti Saruhanlı'da festival başladı!

DİSİPLİN KURUL - Av. Şeyda Sözen Tatlıcıoğlu, Av. İbrahim Halil Tangör, Av. Merve Aka Baysak, Av. Muzaffer Çınar, Av. Büşra Manav DENETÇİ - Av. Funda Canefe

Kaynak: Haber Merkezi