Hırsızlık zanlısı kadın buzdolabında yakalandı! Hırsızlık zanlısı kadın buzdolabında yakalandı!

1 Ekim 2024 itibariyle Nova Plaza Park, Nova Plaza Taksim Square ve Nova Plaza Boutique otelleri faaliyetlerini durdurdu. Şirketin bu kararı, otelcilik sektöründe dikkat çeken bir gelişme olarak öne çıktı.

1680X1050 Nova Plaza Pera Banner

"Daha Sağlıklı Büyümek İçin Geçici Bir Karar"

Nova Plaza Hotels CEO’su Batuhan Aydoğdu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kapatma kararının sebebini artan operasyonel maliyetlere bağladı. Aydoğdu, şu ifadelere yer verdi:

“Bizi bu noktaya getiren ilk göz ağrılarımız ile bugün itibarıyla artan operasyonel maliyetler sebebiyle vedalaşmak durumunda kaldık. Bugüne kadar canını dişine takarak çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim.”

C1 Rfmm

Aydoğdu, bu küçülmenin geçici olduğunu ve 2025-2026 yıllarında yurtiçi ve yurtdışında yeni projelerle daha da büyümeyi hedeflediklerini belirtti. Şirketin, 710 oda kapasitesi ile faaliyetlerine dört otel üzerinden devam edeceğini duyurdu.

CEO Aydoğdu, geçici küçülme kararının ardından yurtiçi ve yurtdışındaki projelerle daha güçlü bir şekilde büyümeyi hedeflediklerini belirterek, iş ortaklarına bugüne kadar verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi