Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iki komşu arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Murat K. (39) ve Mesut K. (47) arasında yaşanan gerginlik, ikilinin inşaat halindeki bir binanın temel çukuruna düşmesiyle son buldu. Olayda 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Olay, merkeze bağlı Fatih Mahallesi İkinci Akasya Sokak'ta yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle Murat K. ile Mesut K. arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

İzmir’de Sahte Amerikan Dolarları İle Yakalandılar! İzmir’de Sahte Amerikan Dolarları İle Yakalandılar!

İNŞAAT ÇUKURUNA DÜŞTÜLER

Kavga sırasında iki komşu, sokakta bulunan bir inşaatın temel çukuruna düştü. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Merkeze bağlı Fatih Mahallesi İkinci Akasya Sokak'ta Murat K. (39) ile Mesut K. (47)  arasında henüz sebebi belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Murat K. ile Mesut K. sokakta bulunan inşaatın temel çukuruna düştü.

1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Yaralılar, 112 Sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Murat K.'nın durumunun ağır olduğu belirtilirken, Mesut K.'nın hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA