13 aydır Manisa Valisi olarak görev yapan Enver Ünlü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesiyle mülkiye başmüfettişliği görevine getirildi. Manisa Valisi Enver Ünlü, Gaziler Günü kapsamında Orduevi Gazinosunda veda konuşması da yaptı.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Vali Enver Ünlü, “Gaziler Günü 19 Eylül benim göreve başladığım 13. ayım dolduğu gün, 13 ay Şehzadeler şehrinde güzel Manisa’mızda 710 yıllık bu Türk ve İslam beldesinde sizlere hizmet etmekten büyük onur duyduğumu ifade ederek şahsım, sevgili ailem adına bize gösterdiğiniz sabır, anlayış, tahammül için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu toprakları bize vatan kılan Saruhan Bey'imizi, Fatih Sultan Mehmet'i, Kanuni Sultan Süleyman’ı, burada yetişip devlet yönet kahraman şehzadeleri, Büyük devlet adamlarını da bu vesileyle saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum. Onların gölgesinde hizmet etmek bu güzel Şehzadeler şehrine hizmet etmek benim için büyük onurdu. Beni bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanımıza, devlet büyüklerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Bir müddet sonra aranızdan ayrılacağım ama devlet memurluğu, memuriyet böyle. Ama hep kalbim burada. Çok güzel insanlar tanıdım burada. Her gittiğimiz şehirde, her gittiğimiz ilçede, kasabada, köyde, mahallede muhakkak bir şehit ailesini ya da bir kahraman gazimizi, kıymetli ailelerini bu toprakların tapusu olan aziz şehitlerimizin mübarek kabirlerini ziyaret etmeye çalıştım. Haklarınızı helal edin hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhabir: Didem ALTINAY