Ünlü yemek yazarı Vedat Milor, Beyoğlu'nda meydana gelen bir trafik kazasında bulundu. Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde yaşanan kazada, Milor'un içinde bulunduğu araç bir otomobille çarpıştı. Şans eseri kazada can kaybı yaşanmazken, Vedat Milor sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu'nda Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde, yemek eleştirmeni Vedat Milor'un şoförünün kullandığı araç bir otomobille çarpıştı. Kazada can kaybı ve yaralanan olmadı. Milor'un sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kazanın ardından emniyet kemerinin ve hava yastığının hayatını kurtardığını belirtti. "Emniyet kemeri takmasam ve hava yastığı çalışmasa benim için çok daha kötü olabilirdi." diyen Milor, şoförü Fahrettin Bey'in ciddi şekilde yaralandığını ifade etti.

Adıyaman’da korkunç olay! Elektrik direğine asılı ceset bulundu! Adıyaman’da korkunç olay! Elektrik direğine asılı ceset bulundu!

Milor, açıklamasında ayrıca, “Yazmaktaki amacım ciddi bir soruna dikkat çekmek. Ülkemizde kavşak dönüşleri çok sorunlu ve belirsiz. Bize çarpan arkadaş düzgün bir insandı.” şeklinde ifadelerde bulundu. Kazanın ardından yaşananlar ve Milor'un yorumları, trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Kaynak: Haber Merkezi