Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, Manisa’nın sembolik ve tarihi yapılarından biri olan Hükümet Konağı önünden başlayacak. Maraton, Vestel City’nin de içinden geçerek katılımcılara eşsiz bir deneyim sunacak. Bu yılki etkinlikte, 5 kilometre, 10 kilometre ve 21 kilometrelik koşulara ek olarak, 19 Ekim Cumartesi günü 500 metrelik çocuk koşusu da düzenlenecek. Katılımcılar, farklı mesafelerde koşarak hem spor yapma fırsatı bulacak hem de Manisa'nın güzelliklerini keşfedecek.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Bu yılki maratona Türkiye’nin yanı sıra çeşitli ülkelerden de birçok sporcu katılacak. Yarı maratona katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 11 Ekim 2024 olarak belirlendi. Katılımcıların, vestelmanisayarimaratonu.com/tr/vestel/bireysel-kayit adresinden kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, sporun birleştirici gücünü Manisa’da bir araya getirirken, katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Kayıt süresi dolmadan yerlerini almak isteyen sporcuları bekliyoruz!

Süper Lig’e damga vuruyordu… BAL’a kabus gibi başladı! Süper Lig’e damga vuruyordu… BAL’a kabus gibi başladı!

Kaynak: İHA