Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, kendisi gibi Süper Amatör Küme Akhisar grubu ekiplerinden Develispor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Develi’de oynanan müsabakaya oldukça iyi bir başlangıç yapan kırmızı-siyahlılar, galibiyete uzanmakta sıkıntı yaşamadı.

İlk yarısı 1-1 biten müsabakanın gollerini Yıldızspor adına Gökhan Yılmaz, Hüseyin Demirubuz, Melih İştar ve Kerim Coşkun kaydetti. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü Teknik direktörü Furkan Şapçı, kadroda yer alan tüm oyunculara süre verdi.

Yaklaşık bir haftadır yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Furkan Şapçı, zamanla daha iyi olacaklarını ifade etti. Şapçı, “Ritmimizi haftalar geçtikçe bulacağız. Yolun henüz çok başındayız. Tempomuzu her geçen gün artıyoruz. Oyuncularımızın ilk maçta uyumu bizleri mutlu etti. Genç ve deneyimli isimlerden oluşan bir oyuncu grubumuz var. Yeni sezon başlayana kadar hazırlık maçlarımıza devam edeceğiz. Transferde de kadromuza kazandırmak istediğimiz isimler var. Bu isimleri kısa sürede aramıza dahil etmek istiyoruz. Sahada mücadele eden her oyuncumu tebrik ediyorum” dedi.

Muhabir: Didem ALTINAY