Süper Amatör Küme’de mücadele eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, sezonun ilk haftasında sahasında ağırladığı 45 Barboros’u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı-siyahlıların gollerini Mustafa Tahran (2), Ömer Buğdaycı (2), Öncel Elverişli ve Gökhan Yılmaz kaydetti.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Süper Amatör Küme’nin ilk haftasında 45 Barboros Kulübü ile karşılaştı. Tuncay Erkan Stadyumu’nda oynanan maçı kırmızı-siyahlılar 6-1 kazanmasını bildi. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’ne galibiyeti getiren golleri Mustafa Tahran (2), Ömer Buğdaycı (2), Öncel Elverişli ve Gökhan Yılmaz kaydetti. Müsabakanın henüz başlarında yediği penaltı golüyle geriye düşen Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, maçtan biran olsun kopmadı.

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta? FB-MANU Kanal Bilgileri... Fenerbahçe-Manchester United Maçı Hangi Kanalda? Saat Kaçta? FB-MANU Kanal Bilgileri...

İlk yarıda çok net gol pozisyonlarını boşa harcayan ekibin 2024-2025 sezonundaki ilk golünü Öncel Elverişli kaydetti. Durumu 1-1’e getiren Yıldızspor, ilk yarının bitimine dakikalar kala Gökhan Yılmaz’ın golüyle 2-1 öne geçti. Devreyi önde kapatmanın mutluluğunu yaşayan kırmızı-siyahlılar, ikinci yarıda ise farka koştu. Ömer Buğdaycı ve Mustafa Tahran’ın golleriyle müsabakayı 6-1 kazanan Yıldızspor ligin ikinci haftasında Maltaspor ile karşılaşacak. Maçın ardından soyunma odasına giden Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ve yöneticiler, teknik heyeti, oyuncuları kutladı.

 Soyunma odasında maçın ardından büyük sevinç yaşandı. Sezona galibiyetle başladıklarını ifade eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü teknik direktörü Furkan Şapçı, “Geçtiğimiz süreçte kardeş kulübümüz Şiran Yıldızspor ile bir araya geldik. Şiran’da 4-5 günlük süreç bizler için çok keyifli olsa da yorgunluk anlamında bu maçta problemler yaşamamıza neden oldu. Oyuncularımın yorgun olacağını biliyorduk. Farklı bir skorla kazanmamız bizleri mutlu etti. Bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olacağız. İyi bir ortamımız var. Bir günlük iznin ardından kaldığımız yerden devam edeceğiz. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK