Ligin ilk haftasında evinde 45 Barbaros ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı-siyahlılar, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ligin ilk haftasında oynayacağı 45 Barbaros Spor Kulübü karşılaşmasının günü, başlama saati ve stadyumu açıklandı.

Süper Amatör Küme’de lig 26 Ekim’de oynanacak maçlarla start alacak ve 18 hafta sürecek. Kırmızı-siyahlılar ise 26 Ekim Cumartesi günü Muradiye Tuncay Erkan Stadı’nda saat 14.00’te Barbaros Spor Kulübü ile oynayacağı müsabakada 2024-2025 sezonunu açacak.

Turgutlu yağlı güreşlerinin kazananı İsmail Balaban oldu! Turgutlu yağlı güreşlerinin kazananı İsmail Balaban oldu!

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü grubunda yer alan Manisaspor, Aral İstasyon, Turgutlu FK, Yuntdağ, Karaköyspor, Horozköyspor, 45 Barbaros, Maltaspor ve Çatalköprü ile şampiyonluk mücadelesi verecek. Zorlu rakiplerle karşılaşacaklarını ifade eden teknik direktör Furkan Şapçı, “Her maçı ciddiye alıyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapmaktayız. Kadromuza dahil ettiğimiz yeni isimler var. İlk hafta da oynayacağımız 45 Barboros Spor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. Rakiplerimizde transferler yaptı. Bizim hedefimiz Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nü yeniden Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkarmak” dedi.

Öte yandan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü sezonu 45 Barbaros Spor maçı ile açarken, ardından sırasıyla Maltaspor, Manisaspor, Turgutlu FK, Aral İstasyon, Yundağ, Karaköyspor, Çatalköprü ve Horozköyspor maçlarını oynayarak ilk devreyi tamamlayacak.

Muhabir: Didem ALTINAY