Süper Amatör Küme ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, geçtiğimiz sezon Lalelispor forması giyen Hakan Hangül ile sözleşme imzaladı. 20 yaşındaki bek oyuncusu için imza töreni düzenlendi. Törene Onursal Başkan Erhan Yıldız ve Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci katıldı. Manisaspor’dan yetişen Hakan Hangül sırasıyla Manisa Futbol Kulübü, Yundağspor ve Maltaspor formaları giydi.

Milliler tek atıp 3 aldı: 1-0 Milliler tek atıp 3 aldı: 1-0

Manisa’nın önemli bir kulübüne geldiğini ifade eden yeni transfer Hakan Hangül, “Yıldızspor formasıyla yeni sezonda kendimi göstermek ve takıma faydalı olmak istiyorum. Yıldızspor, Manisa dışında da bilinen ve her geçen gün çıtasını yükselten bir kulüp. Başkanlarımızın bu kulüp için emekleri çok büyük. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah sezona iyi başlayıp, bir üst lige çıkacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Bezci ise, genç ve tecrübeli isimlerin bir arada olduğu bir kadro kurduklarını belirterek, “Şuana kadar çok iyi isimleri kadromuza kazandırdık. Teknik heyetimizin eksik gördüğü bölgelere transferlerimiz devam ediyor. Artık sona geldik diyebilirim. ‘Manisa’nın Yıldızı’ bu sezonda parlayacak. Sabırsızlıkla ligin başlamasını bekliyoruz. 2024-2025 sezonu sonunda Bölgesel Amatör Lige döneceğimize inanıyoruz. İyi mücadele edip, çok koşan bir takım olacağız. Tribünden izleyenlere keyif veren bir ekip olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Muhabir: Didem ALTINAY