Gelecek sezon Süper Amatör Küme’de mücadele etmeye hazırlanan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nde başkanlık değişimi gerçekleşti. Kulübün mevcut başkanı Erhan Yıldız, diğer kulübü Şiran Yıldızspor’un başkanlığını üstleneceği için görevini iş insanı Hüseyin Bezci’ye devretti. Yıldız’a ise “Onursal başkan” unvanı verildi.

Fenerbahçe harekete geçti… Galatasaray’ı 7 ayrı kuruma şikayet etti! Fenerbahçe harekete geçti… Galatasaray’ı 7 ayrı kuruma şikayet etti!

Bezci: “Yıldızspor Bu Sezon Bize Emanet”

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü’nün yeni başkanı Hüseyin Bezci, yaptığı açıklamada, bu görevi emaneten devraldığını belirterek, “Yıldızspor bize emanet. Bu kulüp büyük emekler sonucu bugünlere geldi ve biz de elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. Bezci, Yıldızspor’un hedefinin yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olduğunu vurguladı ve onursal başkan Erhan Yıldız’a bu görevi kendisine emanet ettiği için teşekkür etti.

Kulübün onursal başkanı ve Şiran Yıldızspor’un yeni başkanı Erhan Yıldız ise Yıldızspor için büyük emek verdiklerini ve bu kulübün 1. Amatör Küme’den Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösterdiğini hatırlattı. Şimdi memleketinin takımı olan Şiran Yıldızspor’a odaklanacağını belirten Yıldız, “Hedefimiz, Yıldızspor 45’in Süper Amatör Küme’de başarılı olması ve Şiran Yıldızspor’un 3. Lig’e yükselmesi” dedi.

Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, yeni başkanı Hüseyin Bezci yönetiminde 2024-2025 sezonuna hazırlanırken, eski başkan Erhan Yıldız onursal başkan olarak kulübü maddi ve manevi desteklemeye devam edecek. Hem Yıldızspor’un hem de kardeş kulüp Şiran Yıldızspor’un başarı hedefleri doğrultusunda çalışmalar sürecek.

Muhabir: Özkan ÇELİK