Türkiye’de son günlerde artan kadın ve çocuk cinayetlerine karşı tepkiler büyümeye devam ediyor. Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü de bu vahim olaylara dikkat çekmek amacıyla personel ve kursiyerleriyle birlikte siyah giyinerek protesto gerçekleştirdi.

Haftanın son mesaisinde müdürlük personeli ve Kadın Dayanışma ve Eğitim Merkezleri Spor Salonları kursiyerleri, antrenmanlarında dövizler açarak cinayetlere tepki gösterdi.

"Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" gibi mesajlar taşıyan dövizlerle adalet çağrısı yapıldı. Kursiyerler ayrıca "Kadına ve çocuğa dokunma" ve "Yaşamak istiyoruz" gibi güçlü mesajlar verdiler.

Protestoya Yunusemre Belediyespor yöneticileri ve spor salonları koordinatörleri de katılarak, kadın ve çocuk cinayetlerine karşı tepkilerini ortaya koydular.

Manisa’ya bu ay sonu giriş yapıp bir daha çıkmayacak! 15 günlük rapor çıktı! | 15 günlük Manisa hava durumu Manisa’ya bu ay sonu giriş yapıp bir daha çıkmayacak! 15 günlük rapor çıktı! | 15 günlük Manisa hava durumu

Kaynak: İHA