Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardından: Cep Telefonları Patlatılabilir Mi? Çağrı Cihazı Patlamalarının Ardından: Cep Telefonları Patlatılabilir Mi?

Manisa elektrik kesintisi bilgileri günlük olarak vatandaşlar tarafından aratılıyor. 10 Ağustos 2024 Cumartesi günü GDZ Elektrik tarafından yapılacak elektrik kesintilerini her gün olduğu gibi sizler için derledik.

Manisa Elektrik Kesintisi (10 Ağustos 2024 Cumartesi)

Cumartesi günü Manisa’nın 6 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak. Soma, Turgutlu ve Salihli ilçelerini bu içerikte derledik! Özellikle yaz aylarında en büyük ihtiyaçlardan biri haline gelen elektrik ihtiyacı, aşırı kullanım, yetersiz altyapı gibi nedenlerle kesintiye uğrayabiliyor. Manisa ve İzmir’de faaliyet gösteren Gediz Elektrik ise bu durumun önüne geçmek için planlı kesintiler yapıyor.

Yunusemre, Şehzadeler ve Alaşehir’de aynı gün yapılacak elektrik kesintilerini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Önerilen Haber: 10 Ağustos 2024 Cumartesi Yunusemre, Şehzadeler ve Alaşehir Elektrik Kesintisi

  • Not: 11 Ağustos 2024 Pazar günü elektrik kesintisi listesi akşam saatlerinde sitemizde yer alacak!

İşte Soma, Turgutlu ve Salihli elektrik kesintisi listesi…

Salihli Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Salihli ilçesinde yapılacak elektrik kesintisi yaklaşık olarak 4 saat sürecek ve çok sayıda sokak ve caddeyi kapsayacak. GDZ Elektrik’in verdiği bilgilere göre Salihli elektrik kesintisi listesi…

Saat:

9:00 - 13:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Yılmaz (Şüheda, Sapmaz Sokak, 39. Sokak, Çağlayan Sokak, Yılmaz Çıkmazı, Huzur Sokak, Gül Sokak, Bahçeli Sokak, Işık 3. Sokak, Karanfil Sokak, Karadut Sokak, Işık Sokak, Hürriyet Caddesi, 454. Sokak, Akın Sokak, Bahar Sokak, Tuna Caddesi, Yayla Sokak, Menderes).

Soma Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Soma ilçesinde ise bir mahallede uzun sürecek bir elektrik kesintisi planlanıyor. İşte Soma elektrik kesintisi listesi…

Saat:

9:00 - 15:00

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Hacıyusuf (Hacıyusuf Köyü İç Yolu, Hacıyusuf Sokak).

Turgutlu Elektrik Kesintisi

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çok sayıda cadde ve sokak elektrik kesintisinden etkilenecek. Öğle saatlerini kapsaması beklenen elektrik kesintilerine karşı hazırlıklı olmanız gerekiyor. İşte Turgutlu elektrik kesintisi listesi…

Saat:

10:30 - 16:30

Kesinti Nedeni:

Şebeke Yenileme ve Bakım Çalışmaları

Etkilenecek Mahalleler:

Selvilitepe (Şuheda Sokak, Kor, Irmak Sokak, Cephanelik Yolu, Armağan Sokak, Akçam, Alperen Sokak, Bora Sokak, Burak Sokak, Cephanelik Yolu Sokak, Gözde Sokak, Hevesli Sokak, Narçiçek Sokak, Ofis, Okan Sokak, Okyay Sokak, Orkide Sokak, Oğul Sokak, Seçkin Sokak, Sun Sokak, Tepe Sokak, Umut, Yağmur Sokak, Zengin Sokak, Üzümlü Sokak, Şehit Hakan Uykan).

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK