13 yaşındaki kız 2 öğretmenini ve sınıf arkadaşını bıçakladı! Savunması şok etti: “Ünlü olmak için yaptım”

Galler'in Carmarthenshire şehrinde bir okulda yaşanan dehşet verici olay, tüm ülkeyi şok etti. Nisan ayında 13 yaşındaki bir kız öğrenci, ders arasında iki öğretmeni ve bir öğrenciyi bıçaklayarak okulda korku dolu anlara sebep olurken ifadesi ise kan dondurdu.

İki Öğretmen ve Bir Öğrenci Bıçaklandı

Olay sırasında 13 yaşındaki kız öğrenci, okula kesici aletlerle gelerek iki öğretmeni ve bir öğrenciyi hedef aldı. Ağır yaralanan bir öğretmen boynundan, sırtından, kollarından ve bacaklarından bıçaklandı. Hava ambulansı yardımıyla hastaneye kaldırılan öğretmenin hayati tehlikesi sürerken, diğer iki kişi saldırıyı hafif yaralarla atlattı.

İfadesi Kan Dondurdu: “Ünlü Olmak İçin Yaptım”

Savcı William Hughes, sanığın okula kesici aletler soktuğunu kabul ettiğini ancak cinayete teşebbüs suçlamasını reddettiğini belirtti. Mahkemede, sanığın "Ünlü olmak için yaptım. Olayın haberlere çıkacağını biliyordum, bu sayede herkesin dikkatini çekecektim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

ABD’de 36 limanda grev! 45 bin liman işçisi iş bıraktı! ABD’de 36 limanda grev! 45 bin liman işçisi iş bıraktı!

Sanık, saldırı sonrası Genç Suçlular Kurumu'na sevk edildi ve o zamandan beri burada tutuluyor. Mahkeme sürecinin devam ettiği ve sanığın yargılanmasının Çarşamba günü devam edeceği belirtildi.

Kaynak: Manisa Kulis Haber