Geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi uluslararası güzellik yarışmalarında temsil edecek olan genç kızların seçildiği ‘Miss Turkey 2024’te kraliçelik tacını İdil Bilgen taktı.

İdil Bilgen, yarışma sonrası sosyal medyada büyük ses getirirken bazı kullanıcıların eleştirilerine maruz kaldı.

66E52F7648A32674 W1200Xh1500

Azra Akın’dan Bilgen’e Destek

Bu eleştirilerin ardından 2002 Dünya Güzeli Azra Akın, Bilgen’e destek verdi.

Pintipanda Tuna Akşen Kimdir? Boşandı Mı? Nereli ve Kaç Yaşında? Pintipanda Tuna Akşen Kimdir? Boşandı Mı? Nereli ve Kaç Yaşında?

2002 Dünya Güzeli, Azra Akın, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “2024 Türkiye güzelimiz İdil Bilgen’in duruşuyla, eğitimiyle, güzelliğiyle ülkemizi Miss World yarışmasında en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Sevgili İdil yolun açık olsun, başarılar dilerim” diyerek Bilgen’e sahip çıktı.

Bilgen Sessizliğini Bozdu

Türkiye güzeline destek olan ünlülerden Çağla Şikel İdil Bilgen’i programında ağırladı. Bilgen, programda eleştiriler hakkında ilk kez konuştu.

Kendisinie yönelik yapılan olumsuz yorumlarla ilgili ‘boşluk’ ifadesini kullanan Bilgen, görüşleri önemsemediğini dile getirdi.

Bilgen, şu ifadeleri kullandı: "Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların 'boşluğuna' veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlar bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum"

66E52Dd8D64A2471 W1200Xh626

Kaynak: Haber Merkezi